pondělí 17. února 2014

Plesová sezóna v plném proudu. Plesá se v DD i v kulturáku

Letos to asi skončí dva ku jedné ve prospěch domova důchodců, pokud jde o plesovou sezónu. Jeden ples tam mají už za sebou, druhý je čeká tento čtvrtek 20.2.2014. Mezi obecními plesy trůní letos jediný - 4. školní ples, na který vás pořadatelé ze Sdružení rodičů srdečně zvou v sobotu 22.2.2014.
Myslivecký bál připravily pro klienty domova pracovnice aktivizace a na webu http://www.domovbozice.cz/ se o něm píše: V měsíci lednu je plesová sezóna v plném proudu. Nejinak je tomu v  Domově důchodců Božice. Klienti si tentokrát společně s aktivizačními pracovnicemi připravili myslivecký bál. Probíhal dne 24.1.2014 v jídelně domova. Myslivecký bál zahájili sami klienti zpěvem. Známá lidová písnička ” Na tý louce zelený” vytvořila nezaměnitelnou mysliveckou atmosféru a správnou soutěživou náladu. Proti sobě nastoupily týmy žen a mužů. Soutěžily ve vědomostním kvízu tematicky zaměřeném na myslivost. Soutěžící museli prokázat sportovního ducha, protože aktivizační pracovnice pro ně připravily soutěže ve shazování zvířátek šiškami, lovení kačenek z rybníka a dokonce hru na pytláka. A které družstvo vyhrálo? Soutěž byla vyrovnaná a skončila remízou. Po vyčerpávajících soutěžích se účastníci bálu pobavili při tanci a zpěvu.
Čtvrteční maškarní ples v domově bude určitě neméně nápaditý se zábavou pro všechny. Však pracovnice aktivizace vědí, čím své svěřence zaujmout a pobavit. A nejeden senior na druhou stranu přijde s výborným nápadem ...
Na sobotním 4. školním plese v Božicích hraje skupina Genetic. Kdo byl vloni, ví, že jsme byli všichni velmi příjemně překvapeni. Stejně jako si hodně návštěvníků nenechá ujít tradiční polonézu, kterou předvedou žáci naší školy.

                             Ladislav Nevrkla


Žádné komentáře:

Okomentovat