pondělí 12. května 2014

Fotbal: Chlapi, dorost i žáci hráli venku, přípravka v Božicích! Občas jsme bodovali (akt.+foto)

Před zápasem s Jiřicemi/Litobratřicemi
Během víkendu hraje většina našich týmu své zápasy venku, o fotbal v Božicích úplně nepřijdeme. V sobotu dopoledne se můžeme podívat na božickém hřišti na naši současnou přípravku.
Muži:
Suchohrdly u Mir. - Božice 4:0 (3:0)
NE 11.05. 16:30 Strapina
Do Suchohrdel jsme jeli s jediným mužem na lavičce (Martinem Topolčanem) a s řadou dorostenců v základu (Roman, Broňa, Michal Š.), přesto jsme úvodnímu tlaku odolali a pustili jsme se i do protiútoků. Proto nás docela zmrazila protiakce domácích ve 24´ a v její druhé fázi se míč třepal v naší síti - 1:0.
Neuběhlo ani pět minut, domácí kopali standardku zprava - a bylo to 2:0. Z podobné akce pak domácí zvýšili před odchodem do kabin ve 43´ na 3:0. Domácí měli nahráno a druhá půle byla z jejich strany udržovací. My jsme bojovali (místo zraněného Vaška hrál Martin T.), ale buď jsme doplatili na nepřízeň domácího pomezního (HR mu šel nakonec domluvit), nebo jsme nevystřelili přesně a důrazně. Naším nejnebezpečnějším hráčem byl Evžen, ale i jeho hlavičky a jeho největší příležitost v 82´, výborný gólman domácích bezpečně likvidoval. Z ojedinělé šance vytěžily domácí čtvrtý gól v 77´ a upravili tak na konečných 4:0. A to ještě v 88´ zahodili penaltu po zákroku Michala Š. na domácího útočníka. Dlužno podotknout, že v tomto směru k nám byl sudí v průběhu zápasu shovívavý. Na druhé straně zákroky na Honzu Sz. nebo Petra P. mohly být oceněny podobně.
Rád bych ještě ocenil přátelské prostředí v Suchohrdlech. S domácími příznivci jsme se ani moc přít nemuseli a pouze jedenkrát se ozvali, když jsme nesouhlasili s "nedoslýchavostí" jinak dobrého hlavního sudího :-).
Sestava: Michal Hrubý - Broněk Horáček, Roman Šob, Zdeněk Chrenovský - Václav Poklemba - Petr Procházka, Michal Topolčan, Evžen Egner, Petr Horký - Michal Švéda, Honza Szabó. Střídal Martin Topolčan (šel na hrot) a přeskupili jsme naše řady (Čert na beka a Broňa na předstopera). Jak tomu nerozumím, dal bych trenéra na stopera a Romana vrátil na předstopera. Ale říkám: nerozumím tomu.


Dorost:
Šatov - Božice 1:3
Hráli jsme sice pouze v deseti, ale zato velmi dobře. Lukáš Svoboda se zraněnými třísly opět chytal. Naše branky dali Sláva Urban (2x) a Michal Švéda. Stínem zápasu bylo zranění Slávy Urbana, který v neděli nenastoupil za chlapy.

Mladší žáci 7+1:
Únanov - Božice/Mackovice 10:1 (4:1). Naši jedinou branku dal Matěj Balcar.
NE 11.05. 10:15 Koudela

Přípravka: všechny zápasy se hrají na hřišti v Božicích
Božice-Mackovice - Jiřice-Litobratřice 1:9 (0:5). Naši branku dal M. Dokoupil.
SO 10.05.2014 09:00. Na začátku 2. poločasu jsme prohrávali 1:6, ale zápas to nebyl špatný. Měli jsme úzký kádr, na střídání byla jenom Anička. Výborný byl gólman Bobo a útočník Martin, autor naší branky.

Božice-Mackovice - Suchohrdly u Mir. 3:3 (2:0). Naše branky dali Martin Dokoupil, Pavel Fučík a Köver (bohužel nevím křestní jméno).
SO 10.05.2014 11:55 





                   (lan)


Žádné komentáře:

Okomentovat