neděle 4. května 2014

Fotbal: Na Hrádek jsme neměli (akt.5.5.)

Nepíše se mi to lehce, ale v dnešním zápase III.B jsme na Hrádek nějak neměli. Ale kdybychom při příznivé konstelaci proměnili ještě nějakou z mála šancí a skončilo to nerozhodně, tak by to taky nebylo špatně.
III.B: Božice - Hrádek 1:2 (0:1)
Dorostenci měli v nohách včerejší těžký zápas s Hatěmi/Chvalovicemi a nenastoupil ani Evžen a Zedňa. K dispozici nebyl ani zraněný dorostenec Cigi.
Potěšitelná byla návštěvnost: Nás bylo tradičně docela dost, ale tentokrát přijelo i několik desítek fandů z Hrádku. Přestože jsme si v zápalu boje nic nedarovali, tak atmosféra byla stejně přátelská! Hodně tomu napomohl hlavní sudí p. Ďurko, protože zdvihal ze židle obě strany!
První příležitost jsme měli v 15´, ale Peťa to poslal do zdi. Jednu z mála šancí poslal Vašek v 17´ těsně podél tyče! Škoda, moc takových příležitostí jsme už neměli. Zato Michal v brance měl hodně příležitostí se blýsknout svým uměním. Kapituloval jen dvakrát. Řadu střel poslali Hrádečtí nad. Když už se zdálo, že bezbrankový stav stav udržíme. semlela se v 39´ taková prapodivná mlýnice pře naší brankou - teč, podle nás ofsajd -  z bezprostřední blízkosti jsme k tyči dostali gól. Tak jsme do šatny šli se skóre 0:1.
V 54´ dal Hrádek tyč a svůj tlak završil v 60´ jednoduchou přímočarou akcí a zvýšil na 0:2.
My jsme to ale nevzdali, bojovali jsme a v 68´ jsme dostali i početní výhodu, jelikož byl po druhé žluté kartě vyloučen jeden z hrádeckých hráčů. Bohužel  už za několik minut byl zraněn náš stěžejní hráč Michal Topolčan (nakonec musel v 77´ střídat) a tak jsme početní převahu využili pouze jednou. V 83´ zužitkoval Zdeněk kolotoč, který jsme rozehráli před hrádeckou brankou, a snížil na 1:2. Ani v nastavení jsme se však už do gólovky nedostali, a tak jsme tentokrát odevzdali cenné tři body soupeři.
Příští víkend jedeme do Suchohrdel u M. Tak uvidíme.
Naše sestava: Michal Hrubý - Dalibor Tomášek (od 4´ Bronislav Horáček), Vlasta Žilík, Zdeněk Chrenovský - Roman Šob - Václav Poklemba, Petr Procházka, Michal Topolčan, Petr Horký - Honza Szabó, Sláva Urban. Střídal ještě Martin Topolčan a na lavičce připraven Vladimír Sedláček.

Žáci:
Božice/Mackovice - Miroslav 1:5
Naše bojovnost a odhodlání na soupeře nestačily. Čestný úspěch zaznamenal za stavu 0:5 Matěj Balcar.






         (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat