neděle 31. května 2015

Fotbal: Kráčíme do finále!

Prvních pětadvacet minut jsme se hledali, ale pak už nebylo co řešit. V druhé půlce si zahráli i naši dorostenci či nedávní dorostenci a za důvěru se nám odměnili velmi dobrým výkonem i brankami.
III.B: Božice - Jiřice 7:1 (3:0)
Branky:
23´ - Evžen Egner (Lovec) - 1:0
41´- Evžen Egner - 2:0
43´- Pavel Ležák (Lopík) - 3:0
52´- Jan Kudlička - 4:0
70´- Vojta Maruštík - 5:0
75´- T. Chaloupka - 5:1
81´- Sláva Urban - 6:1
88´- Broněk Horáček - 7:1

Sestava: Michal Hrubý (jedna hrubka! na 5:1) - Zdeněk Chrenovský, Jara Jandásek, Kuba Rambousek - Roman Šob - Petr Procházka, Evžen Egner, Jan Kudlička, Kuba Zifčák - Honza Szabó, Pavel Ležák. Střídali: Martin Zedníček (Kubu Zifčáka), Sláva Urban (místo Honzy Szabó), Broňa Horáček (Petra Procházku), Vojta Maruštík (Kubu Rambouska) a Broněk Juřica Evžena Egnera. Trenér: Broněk Juřica, vedoucí mužstva Martin Topolčan.

Jako první si sáhl na míč náš gólman Míša. Lopíkova střela v 7´ lízla vnější levou tyč - a pak dlouho nic. Měli jsme problém s dobrým ofsajd systémem hostů a naše muška byla vychýlená. Taky jsme faulovali a jenom díky tomu, že střelba nepatřila k tomu nejlepšímu, co si k nám Jiřice dovezli, byl stav v půlce 1. půle bezbrankový.
Postupně jsme ale začali hosty přehrávat a vše podstatné se odehrávalo na jejich půlce.Naši první gólovku trestuhodně ze tří metrů spálil  v 31´ Honza Szabó. To nás však nakoplo a ve 33´ odraženou střelu Lopeze dorazil do jiřické branky Evžen. Ujali jsme se vedení 1:0.
V 37´ vyboxoval jiřický gólman (jinak dost dobrý!!!) pěknou střelu Honzy K. Akci v 41´ vymyslel Honza Sz. a Evženovi nezbylo nic jiného, než míč uklidit hlavou do soupeřovy brány - 2:0.
Chvíli na to ukázal Lopík, v čem je jeho síla i jeho kouzlo, a své skvělé sólo zakončil perfektní falší na 3:0.

Po nečekané hrubici jiřického gólmana zvýšil v 52´ Honza K. na 4:0. Škoda, že Honza Sz. trefil v 54´ po Lopíkově akci gólmana! Pak jsme chvilku hráli kličkovanou sami ze sebou, až to Evžen v 59´ napálil těsně vedle.
I Jiřice měli nějakou šanci - třeba v 60´ jejich VPK lízl horní břevno a v 64´ trefily po brejku tyč!
Postupně jsme střídali a na čas jsme si svou hru rozbili. Naše nečitelná hra vyvrcholila v 70´, kdy se k míči dostal Vojta Maruštík, asi chtěl původně centrovat, pak si ale všiml postavení gólmana a poslal míč k tyči na 5:0.
Pěknou akci předvedli v 73´ naši dorostenci Sláva a Vojta, ale v 75´ jsme vzadu chybovali a hosté snížil na 5:1.
Pak už jsme to bezpečně dohráli. Pálili Lopéz, Honza K. a nakonec dal v 81´ Sláva Urban krásný gól na 6:1. A zase krásné sólo Lopíka (nezakončené bohužel gólově), zkusil to Honza K., dvakrát zahrozily i Jiřice. Ránu do vazu dal Jiřicím v 88´ Broňa Horáček. Lopík to krásně potáhl, odcentroval a Broňa míč dobře trefil. A bylo to 7:1.

Zdálo by se, že v naší skupině III.B už je rozhodnuto, ale jelikož naši pronásledovatelé z Olbramovic i Vlasatic taky bodovali, hraje se dál. Přitom je asi o co hrát. Tamtamy duní, že je tady dost reálná šance, že by se mohlo v trojkách postupovat i z druhého místa, a jelikož jak Olbramovice, tak Vlasatice mají výrazně lepší pozici než Jevišovice B nebo Hatě v III.A, je pořád  souboj o druhé místo v naší skupině napínavý. Hodně může napovědět přímý souboj Vlasatice - Olbramovice příští neděli 7.6.2015. 
My jedeme do Suchohrdel a jedeme si samozřejmě pro body! Howgh!!!
             (lan)























4 komentáře:

  1. tak to je mazec,jen tak dál borci!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Jste jedničky. ..opravdu jen tak dal

    OdpovědětVymazat
  3. Radost pohledět :)))

    OdpovědětVymazat
  4. Chtel bych vedet co udelal Michal za chybu na 5:1 ? Normalni strela na branku. Jak rikal v hospode. Cekal to na vzdalenejsi tyc a borec to kopl na blízsi Michal uz se nestihl polozit. Ale nevidel bych to jak Michalovu chybu. Chyba to byla Romana Soba a Jary Jandaska. Udelal je jak zaky. JN

    OdpovědětVymazat