čtvrtek 28. května 2015

Policie ve čtvrtek v Božicích

Už po půl páté ráno nás probudila silná rána. Nebyl to výbuch, ale to mladý řidič neukočíroval svůj služební kombík bílé barvy a málem se podíval paní Němečkové do pokoje.
Prudkou zatáčku u Hostince u Kudličků projel pravděpodobně nepřiměřenou rychlostí, chytl krajnici před Němečkovým, přejel příkop a narazil do betonového pilíře, který stál před vstupem do domu.
 Prudký náraz ho odmrštil tak, že to vypadalo, jako by k Němečkovým zajížděl zespodu. Auto asi do podvozku i do motoru dostalo své, rozrušený řidič běhal kolem něj a nadával (asi sám sobě). Přivolaná policie zjistila, že alkohol před jízdou nepožil. Výši škody si netroufám odhadnout, to určí až pojišťováci.

Před polednem byla pomoc volaná k paní, jež utrpěla epileptický záchvat. Pohotoví božičtí občané nezůstali nevšímaví, pomáhali a zavolali odbornou pomoc. Velké díky.
Divný čtvrtek, který začal ranním chladem a havárií a končí agresivními slunečními paprsky, tak po čase přivolal do Božic k zásahům příslušníky policie. Ti, jak jsem zjistil měli plné ruce práce po poledni i u Čejkovic.
"O půl jedné odpoledne jela šestatřicetiletá žena z našeho regionu se Škodou Fabia od obce Lechovice směrem na obec Čejkovice. Pravděpodobně nepřizpůsobila rychlost jízdy při projíždění zatáčky, dostala smyk a vyjela do pole. Tam se auto převrátilo a otočilo zpět na kola. Způsobená škoda je asi osmdesát tisíc korun. Zraněnou řidičku transportoval vrtulník do nemocnice v Brně. Dechová zkouška na zjištění požití alkoholu před jízdou byla negativní." Tuto informaci jsem našel na http://www.karamboly.cz/.

            (lan)

1 komentář:

  1. Uz po pul pate rano ,bila octavie. Ale ze byl ridic pod silnym vlivem Pervitinu to uz nikdo nevi !

    OdpovědětVymazat