sobota 15. srpna 2015

Mopedy projely Božicemi (dopl.)

Ani letos nechyběly Božice na trase již 7. ročníku setkání mopedů - MOPED CUP. Božice jsou pro celou vyjížďku velmi důležité, neboť zde startující absolvují tzv. smyčku a poté se vracejí stejnou trasou do místa startu v Dobšicích, před hostincem Sapík.


Jak jsme zjistili my diváci, start se téměř o půlhodinku opozdil a tak jsme první startující přivítali na křižovatce v Božicích až po tři čtvrtě na dvě. Pak už to ale jezdilo jedna báseň! Zvláště u Hostince u Kudličků bylo dost diváků. Sem tam se mezi závodníky zamotali i jiní jezdci, jak jest patrno ze snímků.
Mezi startujícími měl být i minimálně jeden božický jezdec Radim a taky náš příbuzný Michal. tak snad oni i všichni ostatní dojeli do cíle v pořádku a bez odřených kalhot či nablýskaných plechů. Je to výborná akce, která jednou za rok připomene nostalgii "starých dobrých časů", kdy jsme ještě žili skromně a nenáročně. Mopedy Stadion 11 jsou toho neklamným důkazem. A doufám, že nikomu nevadilo půlhodinové "burácení" při průjezdu naší obcí.
Ať žije FICHL CUP, byl to příjemný půlhodinový zážitek za rozumnou cenu - ve srovnání s nenasytným Otesánkem VC Brno.
               (lan)



























Žádné komentáře:

Okomentovat