pátek 26. února 2016

Únorové fotbalové zprávičky. Z Božic i OFS Znojmo

V sobotu 27.2.2016 zakončí fotbalisté TJ Sokol Božice posledním zápasem základní část letošního Zimního fotbalového turnaje v Hrušovanech nad Jevišovkou. Od 12 h hrají s Litobratřicemi o 4. místo.
Rozhodne se tak, jestli budeme hrát počátkem března o 7. nebo 9. místo v turnaji.

Jeden z našich partnerů v turnaji - tým Jezeřany-Maršovice - hledá soupeře pro přípravný zápas v neděli 20.3.2016 na hřišti v Jezeřanech. Myslím, že bychom o takový zápas měli stát. Týden na to již vstoupíme do soutěže a soupeře budeme mít víc než zdatného - jedeme na hřiště zatím druhého mužstva OP TJ Sokol Hostim. Pořádná příprava se silným týmem by nám určitě prospěla.

Naši soupeři v okresním přeboru posilují, zvláště vedoucí tým Hevlína to myslí s postupem smrtelně vážně a určitě nebude nikoho šetřit ... Jejich posily mají být z Mikulova a asi zůstanou všichni z podzimu. Minimálně střelec M. Štyks nebude v Hevlíně chybět.

A postupně se objevují změny v termínech zápasů OP.
Týká se to i našeho prvního utkání v Hostimi. Zápas zůstává na velikonoční neděli 27.3.2016, ale začátek se posouvá na 14 hodinu.

Na stránkách OFS Znojmo je hodně zajímavých a důležitých informací, mj. aktualizovaný věcný záměr nového přestupního řádu a důležitá informace o členství ve FAČR.

Dnes - v pátek 26.2.2016 - se v Práčích koná Sportovní ples se skupinou Habakuk. Tak se můžeme jet podívat a vyhrát některou z atraktivních cen či potkat zajímavé fotbalové osobnosti.
               (lan)


Žádné komentáře:

Okomentovat