neděle 24. června 2018

Fotbal: Prý vítané osvěžení ...(dopl.24.6.)

Pádem tří týmů z OP do III. tříd (a dalším sestupům i postupům) dojde prý k vítanému osvěžení nového ročníku okresního přeboru. Děkujeme pěkně za takové osvěžení a zatraktivnění soutěže!


Okres byl letos mimořádně vyrovnaný a v závěru pěkně "umazaný". Přispěl k tomu svým dílem i OFS, který blahosklonně přihlížel všemu tomu zákulisnímu hemžení a svou autoritou nezakročil! Minimálně poslední dvě kola měl za vzniklé situace nařídit odehrát v jeden den a v jeden čas!
Vrcholem bezradnosti pak bylo poslední kolo, kde se pořád hrálo o hodně - o co nejlepší umístění i o sestupy. Dokonce jediný nedělní zápas ve Chvalovicích (Chvalovice - Suchohrdly), kde Sušky mohly s přehledem vyhrát, ale proč by "pomáhaly" Božicím, že? Když byli navíc ještě plní emocí z předcházejícího zápasu s námi...
Do I. B postupuje z 2. místa Únanov a díky nepřihlášenému Hevlínu slaví mimořádný postup do okresu v Prosiměřicích. Vrací se taky loňští "padáci" Hrádek a Rakšice. Oběma to přejeme, protože na sobě makali!!!
V první chvíli je naštvaný každý, kdo cítí bezmoc, nespravedlnost a beznaděj, ale po týdnu je to už pryč! Okres "se osvěží" a my se doufám v trojce zdržíme jenom po nezbytně nutnou dobu! Náš realizační tým by měl dát hlavy dohromady a učinit nezbytná opatření. Mám takový pocit, že po několika letech by taky potřeboval osvěžit novou mladou krví!

Fanynky Božic, "rada starších a zkušených" i tvrdé jádro našich fans zůstáváme na svých místech.
My jsme jako fanoušci Baníčku:
Baníčku my jsme s tebou, 
neopustíme tě,
nikdy tě nezradíme,
bo my ti věříme!


             
 Z ostatních nepotvrzených zákulisních drbů např. ještě tyto: Bohutice se prý spojili s Olbramovicemi B a Mramotice by to chtěly spojit s Olbramkostelem (to by nás zajímalo), podobně jako Mikulovice se stanou Jevišovicemi B (hrát se bude na hřišti v Mikulovicích) a hrát budou okresní přebor. Stávající Jevišovice B byly prý zrušeny a jejich místo ve skupině III.A zaujmou Břežany. Slup prý neměl zájem se v trojce zachránit ...
 (lan)

7 komentářů:

  1. Osvěžení určitě ne. Spíše tlak odjinud abychom uvolnili místo jinému...

    OdpovědětVymazat
  2. Jak to,že Lopatov neměl o co hrát?Kdyby u vás vyhrál,skončil by třetí a přeskočil by Hostim.Můžete cítit zklamání,ale za vypadnutí si můžete sami,tak nesvádějte vinu na druhé.

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkně napsáno pane Nevrkla! Nejradši bych byl, kdyby tento článek končil na adrese OFS Znojmo. Hodně nezaujatych se diví, že zrovna Božice, nebo případně Dobšice, ale i Suchohrdly by s predvadenou hrou měli sestoupit. Ale pokud jde vedení OFS o zpestření, tak myslím, že dosáhla díky své "aktivitě" svého cíle.

    OdpovědětVymazat
  4. a Jiřice s Lopatovem jako ,,B,,Lopatova

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj , Lopatov kdyby u Vás vyhrál , tak skončil třetí . Věděl to dopředu .

    OdpovědětVymazat
  6. Nejsmutnější na tomhle všem je,že sportovně to pro nás v Božicích bude nejkrutejsi důsledek všech okolností...

    OdpovědětVymazat
  7. Okres je prostě k smíchu. Jak jistě víte, soutěž se hraje na 26 zápasů (poměrně velká porce na uhrání nějakého bodu navíc) a nezdá se mi až tak divné, že Suchordly prohrály na hřišti Chvalovic, které měly nejlepší jaro v celé soutěži ... potom tu byl ještě jeden tým, který měl opravdu dobré jaro a hrál pěkný útočný fotbal a myslím nebyl zápas, kdy by nedal alespoň gól ... byly to Litobratřice ... a ono ejhle ! ... Božice to vlastně dokázaly (což se vědělo už celý týden), takže myslím, že i tady OFS něco blahosklonně přehlédl :) Každopádně rád bych Vám popřál pro příští rok mnoho štěstí ... PS: Příspěvek jsem zkrátil, to přiznávám bez mučení a autor ví proč!

    OdpovědětVymazat