čtvrtek 28. června 2018

Kdopak brázdil naší krajnicí?

Normálně do krajnice až na břeh
 uskakujeme, když jdeme do Jednoty
....
No, ona je to krajnice spíše zvýšená než jak známe ty krajnice běžné, snížené. Do běžné krajnice se občas na úzkých silnicích (třeba v Zámlýní ne ve směru na Kolonku) dostaneme raz dva. Projet však zvýšenou krajnicí u bývalého Svazarmu, to už chce pořádně silné vozidlo.


Komu se to povedlo včera (nebo dneska během deštivého dne - nám napršelo 23 mm), ten měl svým způsobem i z pekla štěstí, že ho strmý břeh nestáhl zpátky na silnici ovšem s rozhozeným řízením! Možná to byl i nějaký přívěs, ono je to vlastně jedno.
Že je toto místo neuralgickým bodem při průjezdu Božicemi, víme všichni. Že se s tímto problémem léta letoucí nedělá zhola nic, vidíme a víme taky všichni. Mlčením a neřešením se nikam neposuneme.
Ve volebním programu sdružení PRO BOŽICE na to budeme určitě pamatovat (jednat se SÚS) i s tím chodníčkem kolem zahrady Novotných a zahrady paní Němečkové nad Mlíkárkou. Tak a teď to může někdo třeba obšlahnout a dát si to do programu taky!!! :-)

         (lan)

1 komentář:

  1. K vážné nehodě musel ve čtvrtek večer do Hrádku na Znojemsku letět vrtulník zdravotnické záchranné služby. Řidič osobního auta tam srazil chodce. Chodec utrpěl těžká zranění a s mnohačetnými těžkými zraněními byl v umělem spánku dopraven do FN v Brně-Bohunicích.

    OdpovědětVymazat