neděle 17. června 2018

Souboj týmů mikroregionu Hrušovansko pro domácí

V souboji dvou zástupců mikroregionu Hrušovansko byli v sobotu odpoledne úspěšnější domácí. Vůle po vítězství byla u nich větší, až na Karlíka byli v plné zbroji, kdežto hosté soužení zraněními dali příležitost i mladým zálohám. Hrálo se vzácně slušně a ohleduplně za doprovodu početných očí fanoušků obou mužstev.
OP: Božice A - Litobratřice 2:0 (1:0). Naše branky dali David Švejdík a Honza Szabó.


Nastoupili jsme v této základní sestavě: Vojta Bačo - David Švejdík, Kamil Kalina, David Mlčúch - Broňa Juřica - Lukáš Hrobár, Evžen Egner, Jiří Pavelčík, Honza Kudlička - Honza Szabó, Zdeněk Chrenovský. Na lavičce připraveni: Petr Procházka, Zdeněk Klimeš, Robert Lysák, Luboš Šenkeřík.

Začal jsme zostra a s chutí. Už v 1´ se do centru v malém vápně položil/nepoložil Honza Sz. a my diváci jsme zbystřili pozornost. Běžela 2´, v akci jak vystřižené ze zápasu Španělsko - Portugalsko se ocitl Čudl. Byl na šestnáctce faulován a hlavní sudí Ďurko i bez videa ukázal na přímý kop. K míči se postavil Jumbo (Žapík) a ukázal "Dánům", jak se to má kopat! Hned ve 3´ jsme tak šli do vedení 1:0 a mohli jsme zklidnit tep i tlak.
Zadní řady dirigoval KaKa tak, jak se má, a tak i přes tlak a mírnou převahu Lopatova jsme vedení udrželi až do poločasového odpočinku. několik zajímavých situací si prohlédněte na fotografiích.
Naši gólovku po centru Zlatana spálil Honza Sz. v 36´, hostům naopak zkazil radost Čábo, když na čáře chytl gólový míč ve 42´!!! Pro Zlatana to prý byla poslední akce v našem dresu a v nové sezoně by měl hájit barvy rodných Čejkovic. Byla by to pro Kohouty výrazná posila. My Zlatanovi děkujeme za léta, která strávil v našem dresu. Zlatane, dík!!!







































2. půlka:
Do 2. poločasu jsme vběhli s Prochym místo Zlatana. Z ukolébavky nás probral Honza Sz, který se dobře orientoval po našem rohu a v 54´ zvýšil naše vedení na 2:0. Slavným se mohl stát i Špáca, ale své příležitosti v 57´ se lekl. Tradičně se ve 2. půli rozehrál Lukáš a v gólovce se v 67´ ocitl střídající Bojar. Do hry přišel zdeněk Klimeš (70´) i Luboš Šenkeřík (77´). Poslední naši gólovku spálil v 85´ Čudl. Mělo to jít po zemi, ale i tak to byla hezká akce. Zápas se dohrával v poklidném tempu, domácí i hosté se už těšili na večerní ukončení sezony ve svých fotbalových stáncích.

































Máme aktuálně 32 bodů a čekáme na výsledek nedělního zápasu Chvalovice - Suchohrdly.

                     (lan)

1 komentář: