neděle 30. září 2018

Na Bayernu jsme nezaváhali (dopl.+foto))

Lopík dává na 1:2...
Dlouho jsme se na hrbatém a tvrdém terénu trápili, ale nakonec jsme se díky Lopíkovi prosadili střelecky a zaslouženě si z Allianz Areny odvážíme plný počet bodů.
III.A: Křepice -Božice A 1:3 (1:0). Naše branky: 2x Lopík a 1x Džamp.


Zápas se nám fanouškům celkem líbil a po utkání jsme se téměř shodli i v hodnocení s božickým trenérem Jurou Pavelčíkem. Těch sporných bodů bylo minimum a nakonec jsme mu dali za pravdu. Když se dají na stůl jasné argumenty, tak se dá slušně diskutovat i najít odpovídající hodnocení.

Pumpido v bráně se v první půlce vysloveně nudil až do 38´, kdy domácí kopali na naší půlce VPK. Naši zadáci dobrý míč podcenili, necouvali a domácí hráč poslal míč na zadní tyč. To teda by se nám stát nemělo, ale bylo to prakticky jediné naše viditelné zaváhání v celém zápase. Do šaten jsme šli za stavu 1:0 pro domácí.
Byli jsme víc na míči, hrálo se převážně na půlce domácích, ale na nevalném terénu, kde míč odskakoval, kam chtěl, a na malém hřišti, to přeci jenom pro nás bylo dlouho komplikovanější, než bychom chtěli.
Naši ústřední postavou byl Karlík v záloze. Tento fotbalový kouzelník dokáže i ostatní spoluhráče strhnout k mimořádným výkonům, a tak jsme jenom čekali, kdy si zkrotíme neposlušný míč a dopravíme ho do brány soupeře.
Dočkali jsme se po kanonádě v 52´, kdy to nekompromisně napálil Džamp a srovnal na 1:1. Domácí věděli, že je zle a snažili se hrát aktivně, seč jim síly stačily. U nás se rozehrál i Adam a konečně taky Lopík. Právě tato dvojice zařídila v 78´ naše vedení 1:2, když to Adam poslal Lopíkovi a ten se se svou buldočí zarputilostí konečně prosadil. Chvíli na to jsme zase předvedli oku lahodící akci, ale Lopík v gólovce minul. Vynahradil si to dvě minuty poté. S domácími zadáky tak motal, až míč skončil potřetí v bráně. Vedení 1:3 jsme už bez problémů udrželi až do závěrečného hvizdu rozhodčího Holíka. Takticky jsme vystřídali a v 87´ se svým zákrokem blýskl i Míša v bráně po dobře kopnutém přímáku. Asi jsme mohli vyhrát větším rozdílem, ale počítají se tři body a pocit z dobrého výkonu.

Naše sestava:


Zápas začal malou slavností domácích...

Pozdravili jsme soupeře i diváky (nás tam bylo několik aut)

...a pustili jsme se do marného dobývání křepické tvrze



... až se nám všem prášilo od kopaček










... až přišla 38´, náš faul a přímák...

...dobře tečovaný míč, my stojíme...


...a míč je v naší síti: 1:0 pro domácí



Naši kanonádu v 52´ zakončil Džamp ....

... a bylo srovnáno na 1:1


















Důrazný Lopík se protlačil až před branku ....


...a poslal nás do vedení 1:2







A Lopík znovu v akci....



... a my zvyšujeme naše vedení na 1:3


V závěru se blýskl i Pumpido v bráně....


Žádné komentáře:

Okomentovat