čtvrtek 20. prosince 2018

Fotbalisté zvou na valnou hromadu i Štěpánskou zábavu. Taky na fotbálky (akt.)

Asi největší pozornosti se v adventním, vánočním a silvestrovském období těší aktivity božických fotbalistů, a to všech věkových kategorií. Na pořadu dnů jsou akce sportovní, společenské i ty schůzovní. V pátek 21.12.2018 je zimní slunovrat, v 18 hodin začíná valná hromada fotbalového oddílu TJ Sokol Božice. Zván je každý, koho zajímá božická fotbal a je ochoten mu pomáhat. Jako hráč, funkcionář, rozhodčí i spolupracovník, člen FAČR. Pro účastníky je připraven srnčí guláš a tatarák.


Prosinec je pro fotbalisty taky měsícem hodnocení a přípravy na další období. Významnou roli v tomto směru bude hrát VALNÁ HROMADA FOTBALOVÉHO ODDÍLU TJ Sokol Božice. Svolaná je na pátek 21.12.2018 na 18 hodinu do salonku Hostince u Kudličků. Na programu je zpráva o činnosti, výsledky hospodaření a volba nového výboru fotbalového oddílu. Informace se budou týkat členství ve FAČR (peníze na členské příspěvky s sebou) i přípravy fotbalistů všech kategorií (přípravky, muži Božice A a Božice B) na jarní sezonu. Zváni jsou všichni aktivní fotbalisté a funkcionáři, ale i rodiče žáků přípravek a taky všichni příznivci božického fotbalu, kteří chtějí činnost božických fotbalistů podpořit a pomoci.

V úterý 25.12.2018 pořádají božičtí fotbalisté ŠTĚPÁNSKOU ZÁBAVU. Začíná se ve 20 hodin, hraje DREAMS a vstupné je 100 Kč.

No a o svátcích nebudou chybět ani oddechové fotbálky na umělce. Ten první před polednem na Štědrý den v pondělí 24.12. (začátek asi v 11 h) a ten druhý Silvestrovský se hraje tradičně den před silvestrem, tentokrát v neděli 30.12.2018 ve 14 hodin (bez záruky).

     (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat