sobota 2. března 2019

Kvalitní příprava s Miroslaví. Na vstřelené branky plichta (dopl.)

Sobotní přípravný zápas na umělce v Tasovicích nás fotbalově určitě nezklamal. kvůli mému kafíčku jsme vyrazili o dvě minuty později a to nás stálo dvě branky.
Příprava: Božice - Miroslav A 3:5 (1:2). Naše branky dali: 2x Ludwa, jednou Zdenál.


Ve velmi silné sestavě jsme účastníka I.A třídy zaskočili hned z prvního útoku a díky Zdenálovi jsme se ujali vedení 1:0. právě jsme dojížděli k tasovickému areálu a viděli jsme rozehrávku po vyrovnávacím gólu. Ve 2´ to tak bylo 1:1. My posíleni Evženem v útoku a výbornou organizací celé hry i rozestavení jsme hráli se silnějším soupeřem vyrovnanou partii. Miroslavští útočníci byli rychlí a velmi nebezpeční, ale buď je zradila muška nebo výborný Pumpido v naší bráně. A tak jsme si museli dát vlastence (KaKáčko), aby se hosté poprvé v zápase ujali vedení 1:2. "To se stalo proto, že fandíš Spartě," uklidňoval nešťastníka náš fanoušek. Poslední čtvrthodinku 1. půlky jsme měli ze hry více my a fakt se na zápas dalo dívat. Rychlý Lovec, výborný Čudl, technický Lopík a šlapající zadek, to v té chvíli lahodilo oku diváka.
Druhou půlku jsme nezačali šťastně a po naší chybě zvýšila Miroslav vedení na 1:3. Střídající Prochy však v 56´ překvapivě dobře zpracoval i nacentroval a pohotový Ludwa to zkušeně umístil do otevřené brány. Stav 2:3 vydržel do zbytečného "háčku" Zdenála ve vápně a v 70´ Miroslavští z penalty odskočili opět o dva góly. Stínem zápasu bylo zranění Adama, který v 80´ špatně doskočil na dlouhou nohu a musel být  ze hřiště odveden v doprovodu spoluhráčů. Když už jsme se pomalu loučili a rozebírali s miroslavským doprovodem překvapivě kvalitní zápas a slyšeli slova chvály na náš mančaft, tak jsme dostali pátý gól. Než jsem však došel k autu, Ludwa se podruhé trefil a snížil na konečných 3:5.
Věřme, že Adamovo zranění nebude vážné, a že dnešní výkon dodá sebevědomí těm, co hráli, a povzbudí k tréninku ty, co dneska nenastoupili.

než jsem dopsal report mám tady čerstvou zprávu: Adamovo zranění bude asi na delší dobu. Bohužel i to k fotbalu patří.
Příští sobotu 9.3.2019 hrajeme doma od 14 hodin s Hrádkem.

                      (lan)


















Žádné komentáře:

Okomentovat