středa 27. března 2019

Opravují se chodníky i vnitřek kulturního domu

Z facebooku obce Božice
Aktuální informace o dění v obci najdeme na facebooku obce Božice - https://www.facebook.com/Božice-581379235282936. Jaro skutečně působí na pracovní aktivity velmi pozitivně. A co teprve, až se v neděli "převekslujeme" na letní čas! To se nadělá práce.


Momentálně se venkovní práce obce soustředí na prostory kolem fotbalového hřiště. Pro nás uživatele to znamená dávat větší pozor, hodně ohleduplnosti a trpělivosti při možných komplikacích s průjezdem uvedenými místy. Terénní práce provádí firma Silnice Škrob s.r.o.
Vnitřní práce se týkají vestibulu a předsálí kulturního domu. Dochází zde k výměnám dveří, staví se nová příčka a dveře mezi sálem a jídelnou a stahovací roleta v baru.

V diskuzi se vyslovují i občané např. k tomu, že je v havarijním stavu celý chodník i se schody kolem mlíkárky. V odpovědi přislíbil pan starosta pokračování prací na opravách všech chodníků v celé obci. Při opravě výše zmíněného chodníku by pak bylo ideální, kdyby se zde počítalo i s položením nového chodníku od silnice u Novotných směrem k Němečkovým, aby zde chodci nemuseli chodit v nebezpečné zatáčce po krajnici. Ale o tom už se taky mluví léta...

                               (lan)







Žádné komentáře:

Okomentovat