pondělí 25. března 2019

Naše přípravky v sobotu proti Práčím

Sobotní dopoledne patřilo fotbalové přípravce. Na našem hřišti jsme sehráli zápas proti Práčím. Krásné počasí, spousta fotbalových talentů, kteří byli rozděleni do dvou kategorií, starší přípravky a mladší. Tu mladší bych nazval spíše miniškoličkou. Z větší části ji tvořili 4 – 5letí kluci, kteří poprvé nazuli kopačky, oblékli dres a vpadli do „velkého“ fotbalu.


Za starší přípravku nastoupili: Vlastík Fňukal, David Myška, Ríša Ďatko, Štěpán Švec, Šimon Ralenovský, František Smittal, Nikol Pavelčíková, Jirka Himal, Lukáš Baláž, Milan Martinec, Stanislav Šuráň. Svého soupeře přestříleli 8:6. Mezi střelce se zapsali František Smittal 2x a Jirka Himal 6x.

Za mladší přípravku nastoupili: Matouš Ralenovský, Mirek Beneš, Dominik Vodák, Honzík Kudlička, Pavel Michalovič, Pavel Demuth, Tadeáš Hrubý, Pavel Bojda, Michal Heger.

Doufám, že jsem na nikoho nezapomněl. Věřím, že pro ty začátečníky to nebyl jejich první a poslední zápas a budou chodit poctivě na tréninky. Trénovat chodíme od poloviny února (hala Břežany a tělocvična u nás).


                                                          Luboš Ralenovský​







Žádné komentáře:

Okomentovat