sobota 15. února 2020

Fotbal: Dostali jsme lekci

V pátek večer jsme v posledním zápase zimního fotbalového turnaje na umělce v Tasovicích dostali lekci z efektivity, jednoduchosti a důrazu.
Turnaj: Božice - Hrádek 0:5 (0:1)


Námi pracně vytvořené šance končily špatným a nedůrazným zakončením nebo pokaženým centrem. Hrádek hrál pro mě překvapivě se spoustou mladých a běhavých hráčů, které ani neznám. My nastoupil v sestavě:
Pumpido - Jura, Kamil, Zdenál, Lukyn Hrob, Honza Sz., Michal J., Karlík, Čudl, Žap a Lovec. Průběžně střídali: Soukič, Mára Sz. a Ludwa. Ostatní buď nemocní nebo jiné činnosti.
                                 
                                                           Jura

Touto porážkou jsme se s největší pravděpodobností připravili o celkové vítězství v turnaji, neboť náš soupeř má k dobru ještě zápas proti Dyji a k současným 10 bodům si může připsat další tři...! My máme dohráno s 12 body!

Další přípravy budou už jednotlivé zápasy se zajímavými a silnými soupeři. Včera jsem se byl podívat na novou umělku v Pohořelicích, kde si zahrajeme počátkem března.


TJ SOKOL Božice – zimní fotbalová příprava

Den
Datum
Soupeř
Čas
Hřiště


Pátek
21.02.2020
Jevišovice
18:30
UT Jevišovice 
Pátek
28.02.2020
Březí
19:00
UT Hrušovany n.J.
Sobota
07.03.2020
Pohořelice
12:00
UT Pohořelice 
Sobota
14.03.2020
Olbramovice 
bude
upřesněno

Nová umělka v Pohořelicích se v těchto dnech dolaďuje a panuje zde čilý pracovní ruch. Kdo neví, kde je, tak malá nápověda: na křižovatce u Teska odbočíte k Tesku, ale nezastavíte a pojede stále rovně za nosem, až dojedete po sto metrech k hřišti. Napravo travnatému, nalevo umělému. Asi tak jako v Tasovicích.




Žádné komentáře:

Okomentovat