neděle 23. února 2020

Reklamace sportovní haly v Hrušovanech n. Jev.

Postavit zbrusu novou sportovní halu "na zelené louce" není v žádném případě zárukou kvality a spokojenosti. Své o tom ví v Hrušovanech n. Jev.



Od převzetí hotového díla - sportovní hala - bylo podáno celkem 5 reklamací, které byly vždy zhotovitelem odstraněny. 
Další reklamace byly podány v září loňského roku, kdy byl zhotovitel vyzván k odstranění vzniklých vad. Toto provedl v termínu. 
Poslední reklamace byla podána před ukončením záruční doby v únoru letošního roku. Jednalo se o reklamace: zatékání do chodby, zatékání do šatny, zatékání do kanceláře správců, popraskání zdiva, odpadnutí obkladů ze stěn a další. 
Reklamovaná závada, která spočívá ve vzniklé mezeře na štítu haly mezi pláštěm a stěnami, není závadou, ale je diletační spárou mezi pevným zdivem a krytinou opláštění haly. 
Město Hrušovany nad Jevišovkou své povinnosti plní v rámci možností mezi vyřizováním běžné agendy, kontrolami a řešením udání. Jde nám o to, aby město fungovalo a vytvářelo pěkné prostředí a podmínky k životu všem našim občanům.

Více na https://www.facebook.com/hrusovanynadjevisovkou/?eid=ARChKa_Wmutk7TN7uk3O4NKSs_p3LJ6jbFFXhVqFCI3lIS1a61DhyjOgVTjr9e10KiCqPqYXAQXFkJNT

                                             (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat