čtvrtek 27. února 2020

Raději umřu hlady, než bych snídal s Babišem, říká starosta za hnutí STAN

Odvážný starosta Miletína M. Nosek
(STAN)
Nevím samozřejmě, jak by se zachovala božická radnice, kterou rovněž vedou představitelé zvolení za hnutí STAN, ale postoj východočeského starosty obce Miletín oceňuji.


Premiér Babiš byl tento týden na návštěvě Královéhradeckého kraje. Z Jaroměře do Náchoda jel vlakem a na nástupišti chtěl promluvit "k davům". Čekalo ho tam však obvyklé bouřlivé "přivítání" ("Fuj, hanba...."), že pod knutou ochranky nasedl do autobusu a řečnil až v hotelu Beránek. Někteří starostové však pozvání na "snídani s premiérem" odmítli. Třeba jmenovaný starosta za STAN Miroslav Nosek. Bývalý policista má v tomto směru jasno: „Před pár dny jsem měl telefon z kanceláře úřadu vlády, zda přijímám pozvání pana Babiše na snídani v Náchodě. Odpověděl jsem, že raději umřu hlady, než abych snídal s panem Babišem. Škoda, že to neudělalo více starostů,“ napsal na svém facebookovém profilu starosta Miletína Miroslav Nosek.
Starostovi Miletína na premiérovi vadí celá řada věcí. „Vadí mi, jak lže a mlží. Když se podíváte kamkoliv, tak uvidíte, že jeden den řekne něco, a druhý den je to úplně jinak,“ sdělil deníku Echo24 Nosek. „Odmítám v naší zemi vládu jedná strany, řízenou jako firmu bývalým komunistou a současným oligarchou, kterému velká část veřejnosti jeho prohřešky promíjí,“ stojí na stránkách Starostů při představení Noska.

                                            (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat