neděle 1. března 2015

Fotbal: Máme sedmé místo. Zcela jasně!

Malý Tadeáš půjde určitě v
tátových stopách ...
V zápase o 7. místo v Zimním fotbalovém turnaji na umělce v Hrušovanech n .Jev. porazili hráči TJ Sokol Božice kolegy z trojky TJ Litobratřice asi 8:0.
Naši nastoupili bez tradičních opor, ovšem s gólmanem Míšou vzadu, na stoperu Roman Šob, na předstoperu Laďa Sedláček a na hrotu Honza Szabó. Zahrál si i mladý Lopík, Martin T., Prochy, Zdeněk a další. Soupeře skosila marodka, takže měli řadu posil, např. z řad rozhodčích a taky našeho Messiho! Brankově se konečně blýskl Honza Sz. svým hattrickem! Dvakrát byl úspěšný Špacír, jednou Martin Topolčan a Dalibor Tomášek. Jednoho střelce nevím.
Smůlu měl Špacír - dvakrát razítkoval spojnici břevno-tyč, a Martin T., který trefil tyč. Gólman Lopatova nám pochytal pár tutovek. Náš gólman čelil střelám soupeře s jistotou a všechny pokryl, vedl mančaft!

Zápas se hrál ve velice přátelském duchu a tak by to mělo v přípravách být. Těžká zranění, k nimž občas dojde (jako se stalo v minulém zápase nám), jsou tragédií, kterou na hřištích nikdo vidět nechce.

Další božická příprava je naplánovaná už na příští neděli 8.3.2015. Soupeřem TJ Sokol Božice bude TJ Sokol Šanov. Hraje se od 16 hodin na umělce v Hrušovanech n. Jev.

                                  (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat