středa 10. června 2015

V sobotu 13.6.2015 slavíme 60 let fotbalu v Božicích. Se starou gardou Zbrojovky i s Kamelotem

V těchto dnech vrcholí přípravy na malé jubileum. V sobotu 13.6.2015 si připomeneme sportovním a společenským programem 60 let, které letos uplynou od chvíle, kdy se božičtí fotbalisté zapojili do fotbalových soutěží.
Program bude bohatý a skloubí se v něm jak žhavá současnost, tak nedávná minulost, vše na pozadí 60. výročí počátků božického fotbalu.

 Zajímavý program oslav začíná již brzy po poledni posledním utkáním III. B tř. mezi TJ Sokol Božice a Startem Vlasatice
Hlavními body programu jsou: fotbalový zápas starých gard Zbrojovky Brno a TJ Sokol Božice. Zápas začíná v 17 hodin. A pak večerní koncert brněnské skupiny Kamelot vedené muzikantem a zpěvákem Romanem Horkým od 21 h pod pergolami.
 Další zajímavosti jsou připraveny na přestávky utkání, mezi zápasy a čeká na nás i malé fotbalové překvapení v podání místních fotbalistů. V klubovně na hřišti bude ke shlédnutí výstavka dokumentující 60 let fotbalu v Božicích.
Důležité je, abyste si na sobotu 13.6.2015 rezervovali čas a "přišli pobejt" do Božic. Určitě nebudete zklamaní.




Všichni taky věříme, že i odpolední mistrovský zápas III.B tř. Božice - Vlasatice bude mít slavnostní ráz a přinese příjemnou podívanou. Program se ještě nyní doplňuje o další čísla a vy s nimi budete průběžně seznamování. Sledujte proto všechny božické sdělovací prostředky.
Upravuje se též prostředí našeho hřiště, což dokládá i následující fotografie. A můžu prozradit, že to není změna poslední.
                              (lan)


Žádné komentáře:

Okomentovat