úterý 23. června 2015

Volejbalový turnaj v Božicích posedmé (+ akt.23.6.)

Již posedmé (?) se na umělém povrchu za školou sešla smíšená volejbalová družstva z Božic a okolí. Držiteli poháru pro rok 2015 se stalo družstvo Hrušovan n. Jev. před Znojmem.
Pro domácí Božice zbylo pěkné 5. místo. Výbornou náladu nezkazilo ani proměnlivé počasí, což  dokládají i připojené snímky, za něž moc děkuji.
A jelikož výborní pořadatelé (Sláva Šperka a Karel Hala a vlastně celý božický volejbalový tým) získali od účastníků další snímky (http://jubla.rajce.idnes.cz/Volejbal_Bozice_2015), tak jich ještě dva tucty přidávám i na tento blog.
I tento volejbalový turnaj už má své stálé místo v božickém kalendáři a nebojím se jej směle přiřadit k dalším význačným akcím, které letos probíhají v roce 790.výročí Božic.
P.S. Většina snímků je od Velatických. Jenom nevím, jakou vazbou se Velatice dostaly až do Božic? Je to každopádně vítané a příjemné.

Celkové pořadí (detaily k výsledkům jsou uvedeny na jednom ze snímků):
1. Hrušovany n.Jev.
2. Znojmo
3. Dyjákovice
4. Velatice (u Šlapanic)
5. Božice
6. Těšetice

    (lan)


































1 komentář:

  1. Na loňském turnaji Krajské ASPV v Hrušovanech n.J. jsme si s Božicemi mimo soutěž pěkně zahráli, tak jsme asi za 14 dní přijali pozvání na Váš turnaj. Samozřejmě jsme přislíbili i pozvání k nám, ale turnaj byl plánován bohužel v termínu Znojemského vinobraní! Letos bychom to rádi napravili, ale čeká nás úprava a vytvoření nového hřiště s umělým povrchem – uvidíme, jak budem stíhat ... Tak zase někdy na volejbale. Honza Neuer

    OdpovědětVymazat