neděle 7. června 2015

Fotbal: Ze Suchohrdel vezeme (jenom) bod (+foto 8.6.)

Kdo viděl dnešní zápas na vlastní oči, je za bod nakonec rád. Moc jsme chtěli a to nám svazovalo nohy. Zvlášť první čtvrthodinka se nám nevyvedla. Ani závěrečný tlak neměl potřebný důraz a přesnost, takže suma sumárum: vezeme cenný bod a o celkovém vítězství rozhodne náš poslední zápas příští sobotu doma s Vlasaticemi.
III.B: Suchohrdly u Mir. - Božice 2:2 (2:2). Naše branky: Evžen Egner a Pavel Ležák
Gólový průběh:
7´ - naše chyba na levé straně - střela z úhlu a domácí vedli 1:0
10´- opět chyba na levé straně, náš faul, výborně rozehraný VPK a volný hráč to napálil do naší brány na 2:0
23´- Jara kope VPK přesně na Evžena a ten nezadržitelně do volného prostoru branky snižuje na 2:1
32´ - Prochy poslal pas Lopíkovi a ten své sólo zakončil vyrovnávací brankou na 2:2.

Více večer a zítra.
Olbramovice vyhrály ve Vlasaticích 3:2.

Nastoupili jsme prakticky v tradiční sestavě, na lavičce zůstali čtyři náhradníci, kteří se do hry zapojili až v druhé polovině druhé půle. Prvních pět minut naznačilo, jak bude asi zápas vypadat: my jeden roh a jeden VPK, domácí jednou prověřili Míšu. první naši pěknou akci připravil v 6´ Evžen a byl z toho roh. Jenže hned z následujícího protiútoku jsme chybovali na levé obraně a domácí šli dost překvapivě do vedení 1:0. To nás na chvíli rozhodilo a v 10´ jsme za to pykali podruhé: Po chybě na levé straně jsme faulovali, domáci rozehráli VPK tak dobře, že střela našla svůj cíl v naší brance podruhé! Stav 2:0 v 11´, to byla hodně studená sprcha pro mužstvo i pro nás fanoušky. Přitom bylo zjevné, že na to máme a že se do toho musíme co chvíle pustit. V 15´ zakončoval Roman, konečně začínáme hrát a tlačit. Začaly se množit fauly domácích, naše VPK však nemají poslední dobou účinnost. Povedlo se až ve 23´, kdy si na centr z VPK naběhl Evžen a nezadržitelně snížil na 2:1. Evža měl další šanci v 25´, ale ve skrumáži nedal. Bylo to však pěkné! V 28´ se v gólovce ocitl Prochy, ale poslal míč do gólmana. Ve 29´ nádherně pálil Lopík, gólman však míč se štěstím vytáhl nad břevno! Vyrovnání na 2:2 zařídil ve 32´ Lopík po přihrávce Prochyho. Ten si vyměnil po dvou úvodních gólech post se Zedňou a oběma to hodně prospělo. Zoubky vycenili i domácí, třeba v 36´ chytil gólovku na čáře Míša. Opět dobře pálil Roman, tečovaný míč skončil na rohu. Po dvou faulech Prochyho měli šance i domácí. Nejvíc nám zatrnulo ve 44´. Domácí desítka si šla pro faul a nakonec se těsně před vápnem dočkala. Střelu naštěstí Míša vytáhl na tyčku!!! Jen to zazvonilo.
Začátek druhé půle nám moc nevyšel. Roman sice bodlem poslal svou dobrou střelu v 49´ těsně vedle tyče, ale podobnou šanci spálili minutu nato i domácí. Jedna z nejkrásnějších našich akcí přišla v 52´. Po kombinaci Evžen - Lopík orazítkovala střela posledně jmenovaného břevno!!! Nepříjemná byla střela domácích v 61´. Od 65´ jsme postupně střídali: Zdeňka nahradil Broňa Horáček, Sláva Urban Honzu Sz. Znova pěkně střílel po Roman v 67´ po spolupráci s Evženem a Lopík vybojoval roh. Nějak jsme věřili, že ten kýžený třetí gól dáme. jenže hra se přelévala na obě strany, v úmorném vedru odcházely síly na obou stranách. . Kopali jsme několik rohů i nějaký VPK. Škoda zmařené poslední naší velké šance. V 78´ ji spálil opět Prochy, který míč zblízka poslal k druhé tyči, ale šel vedle ní do zámezí. Přišel Vojta místo Martina Z. a trenér Broňa místo Prochyho. Ještě jednou výborně střílel Roman, ale pozorný gólman srazil míč na roh. Pak už to bylo nervozní až do závěrečného hvizdu sudího Ryšavého. Škoda, tři body by se nám moc hodily.
Poslední zápas hrajeme v sobotu 13.6.2015 už ve 14 hodin doma s Vlasaticemi. V rámci oslav 60 let kopané v Božicích. Tak se přijďte podívat a povzbudit naše kluky.



















            (lan)


Žádné komentáře:

Okomentovat