neděle 21. června 2015

Fotbal: Vstříc novým dobrodružstvím ...

Definitivní tečkou za neobyčejně úspěšnou sezonou 2014/2015 byla včerejší ukončená pod pergolami. Výborná družná atmosféra, plný stůl, vynikající "lódna" Mirka Jandáska i chutná kýta, šťavnatá zábava na hřišti i na parketu a "pivečko pijem, vesele žijem, desítku dvanáctku do sebe lijeme, starý i mladí jsme kááámarádi, když u stolu nad pivem máme se rádi!"
A nejen u stolu .... Právě skončená sezona ukázala, jak je důležité mít dobrou partu! Mít lídra, mít starší zkušené, střední bojovné a dravé mládí .... Celou sezónu zhodnotil "prezident" klubu Karel Kučera. Upřímně poděkoval všem, kteří se na našem úspěchu podíleli a nastínil výhled na nastávající sezonu. "Kádr, který vybojoval postup, zůstane pohromadě, nikdo neodchází, ale počítáme se dvěma posilami! Do soutěže bude přihlášeno jedno družstvo mužů, dorost a mladší žáci. Jednotliví vedoucí se ještě "ladí", každopádně trenérem mužů zůstává Broněk Juřica a vedoucím týmu Martin Topolčan ml."
A pak už se jedlo, pilo, hodovalo...

Trenér Broněk vzkazuje všem fotbalistům Božic: Příprava na novou sezonu začíná již v pátek 10.7.2015 na hřišti a těším se na setkání s maximálním počtem fotbalistů!
... už se těšíme ...
                          (lan)
Karel hodnotí i nastiňuje vize ...



Mira nám včera udělal největší radost



Míša ví, jak zajistit pokračování ...

... dobrou chuť ...





... určitě zajímavé trio ...





... troška sportu určitě neuškodí ...


... jenom se nám nesmí točit hlava ...















... a troška tance na závěr ...

... já asi až na jaře ...


Žádné komentáře:

Okomentovat