pátek 11. prosince 2015

Lidi na fotbal chodí!

Včera odpoledne jsem napsal a dneska ráno si přečetl. Na zajímavý příspěvek redaktora Josefa Chuchmy ve včerejších Lidových novinách jsem zareagoval krátkou glosou. A ejhle, ona se objevila dneska v dopisech čtenářů! Nechci ani vás, věrné čtenáře tohoto blogu, připravit o můj úhel pohledu, a tak se podívejte i čtěte.

Otiskuji můj dopis ve znění, v jakém jsem jej do novin poslal. Vy si můžete přečíst i fotokopii, v jaké podobě byl dopis otištěn. Každopádně redakci Lidových novin (které patří Andreji Babišovi) děkuji a  přeji jim odvážnou mysl a dobré nápady i v novém roce 2016.

Ad LN 9.12.: Fotbalová liga je prý atraktivní (Zápisník Josefa Chuchmy)


Od určité doby - cca  od roku 2007 - se o fotbal zajímám i jako pravidelný návštěvník fotbalových zápasů. Ne však prvoligových či druholigových týmů, ale jako věrný fanda našeho mužstva TJ Sokol Božice. V roce 2008 jsme postoupili poprvé v historii do okresního přeboru, po čtyřech letech jsme spadli a letos jsme si v nervydrásajícím závěru vybojovali návrat do okresu. Tam přezimujeme na nádherném 5. místě! 

Proč o tom píšu tak obsáhlý úvod? No proto, že takových jako jsem já, přibývá!!!! Mě moc nezajímá, jak hraje Sparta, Zbrojovka či 1. SC Znojmo, ale zajímá mě, jak hraje Hevlín, Hostim či Práče, tj. naši soupeři v okresním přeboru! A co byste řekli třeba na to, že na zápas OP Znojemska Hrádek - Hevlín přišlo téměř 400 diváků a vytvořili nádhernou fotbalovou kulisu, o jaké se prvoligovým týmům mnohdy ani nesní!

Lidi na fotbal chodí, ale nechodí nutně na ten (korupční) ligový. Proč taky, když ho řídí lidé jako Pelta, Horník nebo Berbr?

Mgr. Ladislav Nevrkla, Božice


1 komentář:

  1. A ten dnešní tataráček byl, Míšo, vynikající!:-) (lan)

    OdpovědětVymazat