pondělí 21. března 2016

Jarní koncert ZUŠ jako pohlazení na duši

Koncerty žáků a učitelů božické pobočky ZUŠ Znojmo v příjemném hudebním sálku bývalé české menšinové státní školy jsou vždy malým svátkem. A nejinak tomu bylo i při Jarním koncertě přesně v první jarní den 21.3.2016.


Musím poděkovat svým spolupracovníkům, že mně pohotově zásobovali pěknou sérií fotografií účinkujících. A o tu se s vámi podělíme. Učitelům ZUŠ patří dík za náročnou a záslužnou práci, rodičům velký dík za podporu a malým muzikantům za odhodlání a výkony. Jednou budou  vzpomínat, jak "chodili do hudebky ....". 
Zaujalo mě poměrně dost kytaristů, třeba z  nich jednou budou výkonní hudebníci v tanečních kapelách. A když přiberou dobrého klávesáka a najdou šlapající rytmiku - basa, bicí - budeme mít radost z božické kapely, která nám tady docela chybí.
                         (lan)




































1 komentář:

  1. Já sice do hudebky nechodila. V tu dobu jsme měli ve škole pouze pěvecký soubor (do kterého jsem chodila), který vedla pí. učitelka Trubelíková a věřte, že i dnes, v mém docela vysokém věku, na to ráda a hlavně s láskou vzpomínám. (me)

    OdpovědětVymazat