úterý 15. března 2016

Policejní manévry v Božicích. Ptáte se proč?

Kdo sleduje již druhý den policejní manévry v Božicích, mohl nabýt dojmu, že se něco děje!!!! Uprchlíci? Migranti? Ne, zdá se, že v Božicích probíhá v těchto dnech intenzivní policejní kontrola dodržování základních silničních pravidel.

Zapnuté pásy, snad nejčastější řidičský prohřešek v Česku, mobil v ruce, doklady (řidičák, občanka, techničák), hlavně zelená karta. Přílba na hlavě a další božické specifikum: jízda přes autobusovou zastávku u sýpky!!! Vůbec se mi nechce věřit, že by tudy ještě dneska někdo projel!!! Prý bych se divil!
Když jsem se dneska vracel domů, míjel jsem nějaké vozidlo a zaujalo mě až to za ním - bylo policejní!" A majáky mu blikaly!!!

Ještěže se u nás neděje to, co u sousedů. Pěkně se posaďte a čtěte zprávu z policejního deníčku:
Pár minut po půlnoci v noci na dnešek jsme v obci Dyjákovice kontrolovali muže, který tlačil motocykl. Zjistili jsme, že se jedná o šestatřicetiletého muže z našeho regionu a motocykl ze sousedního Rakouska. Postupně vyšlo najevo jeho protiprávní jednání. Je důvodně podezřelý z krádeže v nedalekém městečku v Rakousku. Sám také potvrdil, že chtěl stroj prodat a získat tak peníze. Případem se dále zabýváme.                                                                                                                                                                                                                                                por. mgr. Lenka Drahokoupilová, 15. března 2016
                                                                                              (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat