neděle 13. srpna 2017

Fotbal: Nakonec jsme přišli o tři body (+ foto)

... a vedeme 0:1
Úvodní zápas nové sezony v Hostimi jsme mohli dohrávat úplně v klidu. Vedli jsme 2:3 a v 84´ jsme kopali penaltu. Místo toho jsme se museli bránit drtivém tlaku domácím a v prodloužení nám 16ti letý dorostenec Tomáš Kandl dal vyrovnávací gól.
Fotbal: Hostim - Božice A 3:3 (1:3). Naše branky: Jaroslav Hrobár, Jiří Pavelčík, David Mlčúch.


Úvod zápasu jsme zvládli na výbornou. Obvyklý tlak domácích s rychlými brejky jsme eliminovali a sami z rychlého útoku dali ve 3´ vedoucí gól Jarou Hrobárem. Stav 0:1 jsme udrželi do 18´, kdy nás za naši chybu domácí potrestali a srovnali na 1:1.
Domácí byli rychlejší a důraznější,my fotbalovější. Ve 28´ byl faulován v dobré vzdálenosti od branky Jara Hrobár a Jura Pavelčík kopl přímák tak profesionálně, že jeho lehký, dobře falšovaný míč skončil k údivu hráčů i diváků před zadní tyčí v bráně domácích. Vedení 1:2 nám pomohlo mírně se zklidnit, ale na hřišti to začalo víc jiskřit. Poločas se dohrával víc na naší půlce, ale blížil se závěr poločasu, k míči se dostal Dejv a svoji podařenou individuální akci zakončil neméně povedou střelou točenou na zadní tyč a gólem do šatny nám zajistil poločasové vedení 1:3.

Do 2. půle jsme nastoupili s Kájou a Kamil místo Bojara a Hajdyho. Měli jsme tam řadu pěkných akcí (oba Jarové), výborné obranné zákroky předvedli Roman a gólman Vojta. V 57´ však domácí zúžitkovali svůj mírný tlak a povedenou akci zakončili krásnou hlavičkou na zadní tyč, čímž snížili na 2:3.
Výbornými zákroky se opět blýskl Vojta, ale jinak byla na kopačkách našich hráčů až moc velká míra odpovědnosti a nervozity. Do hry přišel v 72´ Pacík místo místo otřeseného Petra (dostal hned zkraje poločasu míčem do obličeje z bezprostřední blízkosti) a u hostů dorostenec Tomáš Kandl. Oba dva vlastně rozhodli zápas. V 84´ fauloval domácí gólman Jaru Jandáska ve vápně a k nařízené penaltě se postavil Pacík (i když my jsme čekali Kamila).Kopl to po zemi, gólmanovi do nohou, ten míč vyrazil ke Kamilovi - a ten snad zaskočený vzniklou situací pálil nad!!!! Třikrát běda!!!
Závěrečný tlak Hostimi od 89´ jsme nakonec nezvládli. Sudí nastavil cca 4´ a v 93´ nám po rohu z nepřehledné skrumáže dal střídající dorostenec T. Kandl vyrovnávací gól. Ještě jsme dostali jednu příležitost k útoku, kopali jsme roh, ale Zdeněk hlavou netrefil dobře a pak už bylo po utkání.

Podrobnější a doplňující report zítra.

         (lan)








































Ve 2. půlce už to byla víc bitva. Síly odcházely, prostřídali jsme, ale gól už jsme nedali, i když šance byli. Chyběl však větší důraz a přesnost. Nepovedla se ani penalta, ani dorážka ....













































Žádné komentáře:

Okomentovat