pátek 4. srpna 2017

Třikrát z obce

Nový chladicí box na víno v předsálí
KD Božice (ještě zabalený a vonící
nerezem) :-)
Nová kancelář pro paní účetní obecního úřadu, nový chladicí box na víno pro potřeby vinařů a božických pořadatelů akcí v kulturním domě a taky jedna pochvala.


Začneme pochvalou pro kolektiv pracovnic obecní jídelny. Jelikož patřím mezi strávníky a jelikož mám bohaté zkušenosti s jídelnami a vývařovnami, musím pochválit aktuální jídelníček i kvalitu připravovaného jídla. Prostě děkuji.
Děkuje určitě i paní účetní Monika, která přesídlila do jiné kanceláře v 1. poschodí kulturního domu. Kancelář vybavená a "ušitá na míru" potřebám účetní slouží již plně i potřebám občanů, kteří sem přicházejí hradit různé poplatky. Samozřejmostí je prosklená přepážka jakou známe třeba z pošty a uzamykatelný uzavřený prostor pro paní účetní. Kancelář se nachází hned za vstupními dveřmi, takže odpadne bloudění potemnělými chodbami kanceláří obecního úřadu.
Nejnověji přibyl do majetku obce nový chladicí box na víno. Ještě nerozbalený jsem jej zachytil v předsálí kulturního domu. Sloužit bude především při vinařských akcích v našem kulturním domě, nebude však půjčován k soukromým akcím, ani akcím v sousedních obcích.

Tak tolik aspoň malé ohlédnutí za událostmi posledních dní v naší obci.

                                               (lan)

1 komentář: