pondělí 28. srpna 2017

Přípravka začala soutěž velmi dobře

Ani jsme se nenadáli a okresní fotbalové soutěže už hrají všechna naše družstva. Jako poslední do své Kinderwelt okresní soutěž přípravek skupina B vstoupilo i naše společné družstvo Břežany/Božice. Zprávu nám poslal trenér Luboš Ralenovský.


Naše přípravka zahájila soutěž v neděli dopoledne dvěma zápasy. K zápasům dorazilo devět hráčů (Vlastík Fňukal, David Myška, Lucka Kapaňová, Ríša & Valča Ďatkovi, Šimon Ralenovský, Sára Zeiselová, Marek Vodák a Marek Pavelčík).

Hráli jsme v Břežanech, kde jsme v prvním zápase narazili na Práče. Výsledek? Zvítězili jsme 10:2. Nejlepším střelcem se stal Marek Pavelčík. Jeho levačka postupně nasázela 5 branek, 4 brankami se blýsknul David Myška a jeden gól přidala Valentýnka Ďatková. 

Ve druhém zápasu jsme nastoupili proti Oleksovicím. Těžší soupeř, po chvíli jsme prohrávali 0:2. Přesto jsme se vzchopili a po první půli byl stav 3:3. Ve druhé půli nás čekala nervy drásající hra, ze které jsme vyšli vítězně v poměru 5:4. Trefili se Marek Pavelčík (3x), Šimon Ralenovský a Valča Ďatková.
Všem devíti statečným patří velký dík za předvedenou hru.
Připojuji fotky z dnešního dopoledne 

          Luboš Ralenovský








Žádné komentáře:

Okomentovat