úterý 17. října 2017

Hostíme nevyzpytatelné Suchohrdly

Zatímco web Suchohrdel cudně mlčí o podrobnostech posledního utkání s Hostimí, náš blog sleduje zpravodajství i o našich soupeřích kde se dá, a tak z webu Hostimi něco víme.
ZN pivo OP: Tj Sokol Božice A - TJ Suchohrdly, SO 21.10.2017, 14:30 h, HR: Strapina


A tak zatímco my jsme po velmi zlepšeném výkonu nakonec kapitulovali v Oblekovicích a odešli jsme i přes porážku se ctí, hosté asi na domácí zápas s TJ Hostim nebudou vzpomínat zrovna s nostalgií. Přečtěme si, co o tomto utkání píše http://tj-hostim.webnode.cz/:

TJ Suchohrdly - TJ Hostim 2-3 (1-1)

K našemu tradičnímu soupeři do Suchohrdel jsme zajížděli po 3 letech. Čekal nás krásný areál, ale také těžký soupeř. 
Od počátku se hrál svižný fotbal, který se musel líbit. Hra se přelévala, ale vyložené šance nenabízela. Po mírné počáteční převaze domácích jsme se herně chytli my a párkrát nebezpečně zahrozili zejména po Mattyho průnicích. U Mattyho začala i první gólová, a troufnu si říct, že i nejhezčí akce zápasu. Z levé obrany na prvé křídlo, kde si Jožinův centr
našel náš bomber Peng a my šli do vedení. O ně jsme dost nešťastně přišli - naši slibnou akci zastavil necitlivě písknutý ofsajd a domácí rychlý kontr zužitkovali také na výbornou a Adamov srovnal. O chvíli později bylo ještě hůř. Zatímco se Martin omlouval za faul, přišla rychlá rozehra a další Adamovem využitý centr. Domácí vedli a byli na koni. Z něj je shodila hrubice jejich brankáře, který daroval vyrovnání Pengovi a do tlaku jsme šli zase my. 
Bohužel žádná z velkých šancí neskončila gólem, a tak se šlo za vyrovnaného stavu i na přestávku.
Po ní už hra neměla tak vysoké parametry a hrálo se spíše uprostřed pole. Kluci vzadu pracovali na výbornou. Bojovali ale všichni jako jeden muž a odměna přišla v závěru - Mattyho další průnik zastavil domácí veterán Štancl jen za cenu faulu a k penaltě si tentokrát stoupl Peng a bezpečně proměnil. Domácí pak vrhli všechny síly do útoku, ale obranná část a zejména Alda nepovolili žádné drama. Zápas jsme tak dotáhli do vítězného konce a získali tak velmi důležité 3 body z půdy výborného soupeře.


Vypadá to, že se máme v sobotu 21.10., na co těšit. Pokud se podaří dát dohromady sestavu jako v Oblekovicích, máme velkou šanci na úspěch. Hodně napoví už dnešní trénink.
                (lan)



Žádné komentáře:

Okomentovat