pátek 27. července 2018

Fotbal: První příprava nad očekávání dobře

O tom, že Božice spadly z okresu naprosto nespravedlivě, z velké části díky bohorovnosti a nedůslednosti OFS, svědčí i první přípravný zápas s navrátilci do okresu z Hrádku.


Nevím, v jaké sestavě vběhli na hřiště Hrádečtí, my jsme byli osvěženi novou krví a zápas jsme zvládli v naprosté pohodě.
V brance nastoupil navrátilec Pumpido (Vojta si užívá zahraniční dovči), vystuženou obranu tvořili dva super stopeři Kamil a Jura, kraje hráli Pavel (taky návrat po půlročním zranění) a Roman (další návrat z Rajchu). Hroťáci ve složení Honza Sz. a Lukáš Hrobár byli podporováni zálohou, v níž dominovali Lovec, Čudl a ve druhé půli výborný Vrbič a nová dorostenecká tvář Lukáš Soukup z Tasovic. Asi by se nám hodně hodil. :-). Jak zjišťuji, tak už je náš! Bingo!!!
Lopík vše sledoval z lavičky, jelikož potřebuje doléčit kotník a další hráči se ukáží příští pátek.

Já jsem dneska nejel, protože jsem se už nevešel do auta! :-))), ale zpravodajství přímo od pramene bylo tak výživné, že snad potěší i všechny, kteří čekají, jak to teda dopadlo.

Příprava: Hrádek - Božice 4:7 (1:3). Vedli jsme až 1:6, pak jsme to trošku víc vypustili..... Kdo dal branky, nevím, třeba to sem někdo napíše.

Jak už jsem psal nedávno: "Hoši my jsme s vámi, bo my vám věříme!!!"

     (lan)

Píšu report a venku zuří bouře!!! To jsem sám zvědav, kolik naprší.

14 komentářů:

  1. Utkání 7:4, 7:1 jsme vedli. Branky: Pavel Michalovič, Ludva, Lovec 2x, Vrbič 3x.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Vrbiče jsem slyšel samou chválu. Kéž by se letos chytil a dal to pocítit i soupeřům v soutěži!

      Vymazat
    2. A mám radost, že už nastoupil Pavel, ten nám celé jaro citelně chyběl.

      Vymazat
  2. V nedeli v 17h odveta v Bozicich. Pokud to vyjde....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...leda by byl podmáčený trávník??? :-)))))

      Vymazat
    2. Dobrý den, myslím, že by bylo dobré, aby pisálek těchto podařených reportáží si nejprve, než někoho tak vážně osočí, alespoň přečetl soutěžní řád FAČR (prostudování po něm nežádám, protože se domnívám, že když je schopen napsat takové hlouposti, není studia dokumentace, kterou se řídí celé fotbalové dění a tedy i postupy a sestupy, vůbec schopný). Jiří Mašek

      Vymazat
  3. Zdravim pana Maška! Pro vysvětlení těchto našich bozickych narážek vuci vsem kolem kteri na náš úkor hraji, udrzeli se a nebo postoupili do OP! Je to momentalne, dle mého názoru, jedna z nejzajimavejsich soutezi, která byla tak vyrovnaná a kvalitou mnohdy predcivala i krajske utkání , tak z ní dle naseho názoru nemusely sestoupit tri tymy, kdyz se dlouhodobě vedelo o hevlinske neucasti v další sezone.
    Vime, že regule jsou dany predem, ale můžou být i upravy, které by napr navrhly rozsirit OP na 16 týmů apod... Umocneno tim, že osobně nepamatuji soutěž o 14 účastnících a posledni z nich nahral 30 bodu a na 4 tym ztracel pouhych 9bodu .
    Nyní musime hrát treti tridu, napr proti Břežanum,které jako suverénně poslední tým 3.tridy nesestoupil...
    Mimochodem proti brezanum nic nemam , spis naopak!
    Osobne bych navrhoval rozsireni op a dalsi mozne operativni zmeny ze strany ofs.
    Proste vice pružnosti
    Jura P.

    OdpovědětVymazat
  4. Je celkem úsměvné chtít měnit pravidla podle toho, jak se to komu hodí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když funkcionářům chybí nadhled, dopadneme jako Sparta. Ta si taky myslí, teda její vedení, že dělá všechno dobře a podle pravidel. Jestli chcete fotbal na Znojemsku pohřbít, tak pokračujte stále dál, jak jste ukázali v závěru okresního přeboru. To není o Božicích, to je o venkovském fotbalu obecně. S takovou si klidně za pár let můžete zřídit Přebor města Znojma a jeho okolí... jinde už se hrát nebude. Letos zmizely Jiřice, Bohutice, Hevlín, nedávno i před desítkami let kvalitní týmy, taky Mikulovice, Mramotice, vloni Hrušovany a další budou následovat... Hlavně že všechno bude podle pravidel a nařízení. Jestli chcete fotbal amatérským fotbalistům a dobrovolným funkcionářům, nadšencům a pomocníkům jako jsem já znechutit, pokračujte tak, jak jste ukázali v uplynulém ročníku. Andrej Babiš tomu říká, že je to cesta do pekel! Já pana Andreje nemusím, ale tady trefnější pojmenování asi není.

      Vymazat
  5. Ještě úsměvnější je vinit kohokoli z ukončení činnosti některých oddílů. Pokud nemáte ani tolik slušnosti se panu Maškovi a Prosiměřicím omluvit, tak diskuse nemá smysl.

    OdpovědětVymazat
  6. Na důkaz toho,že spor nechci dále hrotit,jsem inkriminovanou větu odstranil a Jirkovi se omlouvám.Doufám,ze tak diskuze kolem fotbalu na Znojemsku může pokračovat.

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den. Nemám ve zvyku se zapojovat do diskusí na různých portálech. Ale pokud máte jakýkoliv konstruktivní návrh, zvu Vás na zasedání STK kde si můžeme pohovořit. Kontakt na mě najdete na stránkách OFS Znojmo. Vzhledem k tomu že se uchazíte o hlasy voličů a nechci být účasten předvolebních diskusí, navrhuji termín po komunálních volbách.
    Mgr. Petr Čech
    Předseda STK OFS Znojmo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážený pane předsedo, taková nabídka se neodmítá a tudíž ji přijímám tak, jak ji navrhujete. Tímto zároveň uzavírám diskuzi na téma uplynulého ročníku okresních fotbalových soutěží. Ladislav Nevrkla

      Vymazat
    2. Vidím, že máte zájem. Telefon na mě najdete.

      Vymazat