neděle 7. října 2018

Jako kočka s myší (dopl.+foto+tab.)

Naprosto jednoznačný průběh a jasný výsledek,tak lze jednou větou charakterizovat dnešní zápas Božice A - Dyje A.
III.A: Božice A - Dyje A 4:0 ( 2:0). Branky: Roman Šob, Zdeněk Chrenovský, Pavel Ležák a Lukáš Hrobár.


V první půlce to ještě sem tam zajiskřilo. První roh jsme kopali v 5´ a naše výraznější střelecké pokusy (Čudl, Adam) přišly v 9´. Mezitím měl Honza výbornou šanci, kterou dyjský pomezní odmával, i když žádný ofsajd nebyl. Na hezkých pár minut to kvůli tomuto chybnému verdiktu jiskřilo. Další roh jsme měli v 19´, kopal ho Žap a míč nakonec tvrdou střelou Romana prošel do brány a nás poslal do zaslouženého vedení 1:0.
V 21´ byl ve "101%" gólovce Lopík, ale tuto tutovku vyřešil úplně špatně. Škoda. Nebyl v tomto utkání jediným. Taky ruku hostů ve 24´ ve vápně sudí neviděl, takže se neřešilo zhola nic! Střelecky velmi aktivní byl Čudl, ale v tomto zápase mu nebylo přáno.... Jen výjimečně jsme chybovali (třeba ve 29´  nebo 43´) a umožnili tak hostům pobýt aspoň chvilku na naší půlce. V 31´ byl ve výborné pozici před gólmanem Čudl. "Doraz ho!," volaly ochozy. Nepovedlo se. V rozmezí 33´ - 36´ to bylo před bránou hostů jako u Verdunu. Ani Adam, ani Čudl, ani Roman úspěšní nebyli. Nakonec jsme se ale přece jenom radovali. Naše "bago" zakončoval Lopík, odražený míč posunul Zdenálovi - a zvýšili jsme na 2:0. Do konce poločasu byl dvakrát v šanci Messi, ale ani on nezakončil, podobně jako Adam hlavou či Čudl. I tak bylo vedení 2:0 zcela zasloužené.

Do druhé půlky jsme vjeli zprudka, vybojovali jsme roh a Lopík trefil tyč! Ve 49´ kopal Lukáš roh, Messi míč posunul Romanovi a gólman jeho střelu se štěstím kryl. Chvíli na to kroužil Lopík kolem gólmana a málem se mu to vyplatilo... Jsme pořád na míči a "těžší" hosté neví, kam dřív skočit. Ani po naší ostrostřelbě v 52´ míč v síti nekončí. "Chlapi, kolik vám dali?" zní z našeho ochozu s :-). Do hry přišel Lukáš Hrobár místo Lukáše Soukupa (57´) a pár minut poté si Lopík pohrál s dezorientovanou obranou a zvýšil naše vedení v 59´ na 3:0. "Ať vijou, kam patří!" Skóre zápasu uzavřel v 61´ Lukáš Hrobár perfektní levačkou k tyči. Stav 4:0 už se nezměnil, i když šancí bylo hafo.
Do hry postupně přišel ještě Čopek, Ludwa a Honza Sz. a zápas už se dohrál v poklidu.

Naše sestava:


























Tabulka:























2 komentáře:

  1. Článek pěkný, ale myslím ze fotka toho brankáře v černém by se hodila ! 🙂🤣🤣🤣

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš, že ji tam přidám, ale já nejdřív stáhl pár fotek ze závěru, pak jsem začal psát report z 1.půlky a zbytek holt dodělám až ráno, protože mě zlobil NB s úpravou fotografií.

      Vymazat