sobota 9. listopadu 2019

Piráti volili lídra do krajských voleb 2020

Pavel Nevrkla naslouchá děkovné řeči
zvoleného lídra Lukáše Dubce
Volbu lídra a dalších kandidátů Pirátů do voleb do zastupitelstva Jihomoravského kraje 2020 sleduji dnes v podvečer ve vysílání pirátské televize. Lídr už byl před chvílí zvolen a stal se jím Lukáš Dubec z Pirátů Znojmo.


Vsadím se, že žádná jiná volební strana nebude mít svého lídra ze Znojemska a pro nás je to tak velmi dobré vodítko pro krajské volby na podzim roku 2020. Všichni dobře víme, jak je Znojemsko odstrčené, když nikde není jeho hlas důrazně slyšet.
Zaujali mě i další kandidáti, třeba z Hodonína (s důrazem na nápravu podfinancovaných sociálních služeb) nebo Břeclavi (s důrazem na školství). Ti zkušení, kteří už nyní v krajském zastupitelstvu zasedají a též usilují o volitelná místa na kandidátce, by měli být zárukou kontinuity a zkušeností, které už nyní mají. Prakticky všichni účastníci pirátských primárek se vyslovili pro zachování Velké ceny Brna silničních motocyklů na Masarykově okruhu. Jinou tak věhlasnou a pro svět viditelnou akci tady nemáme.
A potěšilo mě, že Piráti by i na krajské úrovni velmi rádi spolupracovali s KDU-ČSL a ODS jako v Brně. Zkušenosti z tohoto vládnutí na magistrátu mají veskrze pozitivní.

                                               (lan)

Primární volby JM Pirátů řídilo trio za řídícím pultem
Kandidáti, kteří mě zaujali:



Lukáš Dubec přijímá gratulaci od Pavla



                 

Žádné komentáře:

Okomentovat