neděle 10. listopadu 2019

Svatomartinský průvod v neděli v Jaroslavicích

Spolek Jarmínek pořádá v neděli 10.11.2019 odpoledne Svatomartinský průvod a jarmark. Účastníci se sejdou na fotbalovém hřišti ve 14 hodin. Tam začíná program.


Jarmark, ochutnávka a v 16 hodin vyjde průvod z hřiště na náměstí. Poté následuje historická scénka, žehnání vína, společný přípitek a ochutnávka mladých vín. V 17 hodin odjede sv. Martin špalírovým průvodem, začne hrát cimbálovka Denár a celou akci zakončí ohňostroj o půl šesté večer.
Pořadatelé píšou: Klidně se jen oblékněte do selského obleku a potkejte se s námi v neděli 10.11. v 15:30 na jaroslavickém fotbalovém hřišti, odkud náš průvod vyjede.
    (lan)


1 komentář:

  1. Svatý Martin, ochutnávka regionálních mladých vín a živé husy čekali na návštěvníky svatomartinského průvodu, který se uskutečnil v neděli 10. listopadu v Jaroslavicích. Program zahájilo otevření jarmarku a dílničky pro děti. Děti si vyráběly lucerničky v podobě hus, které se staly vstupenkou do svatomartinského průvodu. O půl hodiny později byla zahájena ochutnávka svatomartinských vín, která tento rok konala ve spolupráci se Svazkem obcí Dyje. Nepředstavili se pouze místní vinaři a Znovín Znojmo, ale ochutnávka pokryla i vzorky vín vinařů z Hrádku, Dyjakovic, Strachotic, Valtrovic, Křídlůvek, Hodonic, Mackovic, Božic, Nového Šaldorfa a dalších. Zdroj: https://znojemsky.denik.cz/ctenar-reporter/jaroslavice-privitaly-sv-martina-20191111.html

    OdpovědětVymazat