čtvrtek 7. listopadu 2019

Vybydlený obecní byt v Božicích

Na  facebookových stránkách obce Božice je publikovaný odstrašují případ nájemního bydlení. Z uveřejněných snímků je jasné, že s takovým nájemníkem se obec neloučila v dobrém. Případ bude mít soudní dohru.


Na FB se uvádí:
I takto si někteří nájemníci "váží" bytu, který mají od obce pronajatý. Nájemníky se nám sice podařilo vystěhovat, ale zůstaly po nich dluhy a úplně zničený byt. Veškeré pohledávky a náklady na opravu budeme samozřejmě vymáhat soudní cestou...

      (lan)



4 komentáře:

  1. Pan starosta to měl udělat už dávno.. Co si jako mysleli že budou bydlet zadarmo! Do kdy? Každý se může dostat do problémů ale taky každý by to měl umět řešit. A ještě si tady chodí jak hvězda největší.. Do pusy si nevidí.. Raději nemluvit.. Měli by se oba nad sebou zamyslet už kvůli dětem.. A ten byt zdevastovany. Katastrofa. I takový se najdou ničeho si neváží taky proč? Vždyť to není jejich.to je za tu pomoc co tenkrát pan starosta. člověk by se musel stydět

    OdpovědětVymazat
  2. Na fb někdo píše o chudobě. Mají jít rodiče makat. A nebo když něco vydělají tak něco koupit do bytu.a ne to utratit jiným způsobem nebo když něco "vydělám" tak jdu a dám něco na dluh na obec. A nee si tady žít bohémský život na úkor děti. Ale kdo není z Božic neví.To jsou úplně stupidní vymluvi. Teď hrát na city. Neměli se děti pořizovat když vím že v životě nebudu dělat.druhym to taky neprochází.a že je to vyfoceno veřejně.. Jedině dobře ať druzí vidí.platit nee ale zničit byt to jde lehce. Za dobrotu na žebrotu.je mi teď akorát líto toho že ty peníze a to co vůbec bude stát rekonstrukce toho bytu v životě obec neuvidí.takhle se bydlí zadarmo!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. No,hlavně se nejedná o problém starý hodinu, den nebo týden. Správu bytového fondu má na obci určitě někdo ve své gesci, vzhledem k počtu zaměstnanců v kancelářích, a zde selhaly veškeré kontrolní mechanizmy. Tudíž by dotyčná osoba za tento stav měla nést plně odpovědnost. V jakém stavu je asi byt protější, v němž přebývají podobně založené osoby? Mimichodem je více než úsměvné, že obec zde platí uklízečku, nebo spíše úplně mimo, než úsměvné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obecní uklízečka nemá nastarosti uklízet tady ty chodby. A nebo co má obecní uklízečka společného s bytem. To jim tam má uklízet :)

      Vymazat