neděle 2. února 2014

Božický basket žije!

Přiznám se bez mučení, že jsem ani nevěděl, že se každou neděli dopoledne už nějaký čas (více než rok) schází parta basketbalových nadšenců v krásném prostředí božické tělocvičny, aby si pro potěšení zahráli tuto nepochybně zajímavou míčovou hru.
Na 2.2.2014 si naplánovali pozvat mezi sebe další zájemce, bohužel náledí, které od časného rána pokrylo část republiky, Božice nevyjímaje, bylo asi hlavní příčinou toho, že se tentokrát nesešla ani pravidelná osmička hráčů a hráček, ale jenom ti nejvěrnější. Řada hráčů a hráček má momentálně zkouškové období a ze Znojma tentokrát nedorazil taky nikdo.
Zajásali, když mě spatřili ve dveřích, i když jim bylo jasné, že posilou zdejšího basketbalového týmu se nestanu ani omylem :-) ! Přesto zůstáváme všichni optimisty a věříme, že se smíšený tým našich basketbalistek a basketbalistů brzy rozšíří. Vítán je každý zájemce nejen z Božic, ale i z okolí. Přijďte si zahrát s dobrou partou.

               Ladislav Nevrkla


4 komentáře:

  1. Moc děkujeme za krásný článek a pevně věříme, že se k nám přidají i další hráči. Myslím, že si užijeme mnoho zábavy.
    BB - Božický basketball

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý večer,rada bych se k Vám přidala jestli je stále volno?Slyšela jsem že se hraje i basketball ale nevím kdy a v kolik hodin?Děkuji za bližši informace.S pozdravem Fruhwirtová Eva

      Vymazat
    2. Podle mých informací každou neděli v 10 h. (lan)

      Vymazat
  2. Jsem velmi příjemně překvapen velkým zájmem o tento příspěvek. V této chvíli má 172 shlédnutí! Kéž by se přetavil i do konkrétních posil našich baskeťáků! (lan)

    OdpovědětVymazat