pátek 11. dubna 2014

Drsné ráno v Božicích (akt.12.4.)

Kdybych dneska ráno tušil, co všechno se asi před hodinou  stalo, ani bych pořádně sousta nepozřel. Prostě některá rána jsou krutá.
Kolem půl páté se rozkvičel alarm z MV Marketu Vachalík. To právě muži v kuklách vnikli nepovolaně do prodejny a kradli. V pokladně bylo pár drobných, tak sbalili co nejvíc cigaret a prchali. "Svou" kradenou okrávku bez značek nechali před sýpkou a "cvičně" ukradli jinou oktávku před pastelkami.  Nejhorší na  tom  je, že majiteli zůstaly akorát oči pro pláč! Banda jedna! A ušetřený nezůstal ani pracovní citroen v Božicích, kde pachatelé rozbili zadní sklo a sebrali uložené pracovní náčiní. A o minulém víkendu i nedokončený pokus (s poškozeným zámkem auta) o odcizení jiné oktávky v Božicích. Zloděje asi vyrušil psí štěkot ...
Takže co dodat? Jenom to, že zloději jsou dneska ještě drzejší než včera. Babiš, nebabiš! Nejsou na ně páky!
Přeci jenom se ale začíná blýskat na lepší časy. Obce Hrušovanska jednoznačně podpořily návrh hrušovanského starosty Ing. Miloše na zřízení městské policie, která by působila i v jednotlivých obcích mikroregionu.
                (lan)

2 komentáře:

  1. Řádění "nájezdových band" prý nezůstaly ušetřeny ani zemědělské objekty na severním okraji Božic. Nešlo o krádeže dobytka, ale pokusy zcizit peníze! Děs - běs! (lan)

    OdpovědětVymazat
  2. Ukradené auto už se našlo a bylo vráceno majiteli. Bohužel způsobené škody (odcizené věci + poškození) budou majitele taky něco stát. Dík za nalezení patří všímavým Božičákům! (lan)

    OdpovědětVymazat