sobota 26. dubna 2014

McDonald´s Cup v Božicích (akt.)

Božice již poněkolikáté přivítaly jako organizátoři jednu z kvalifikačních skupin tradičního fotbalového turnaje pro nejmladší školáky. Jak jsem se však ráno přesvědčil na místě, leccos asi v organizaci celé soutěže skřípe nebo není správně namazáno.
Jediný, kdo byl perfektně připravený, byl starý známý fotbalový funkcionář Jozef Števica. A taky mladí fotbalisté a fotbalistky se svými vedoucími z Tasovic, Prosiměřic, Šanova a domácích Božic. Ve chvíli, kdy měl zaznít hvizd rozhodčího, se ještě připravovala hrací plocha. Bufet byl zavřený. Výsledky doplním, jak je budu vědět.
Info z neděle: Bufet byl od 9 h otevřený. Výsledky zatím pořád nevím.

Naše družstvo s vedoucím Davidem Zejdou jsem vyfotil těsně před zahájením. Věřím, že nás dobře reprezentovalo.
Z webu školy připojuji komentář D. Zejdy:
Ve čtvrtek 24.4.2014 se mladší žáci ZŠ Božice zúčastnili fotbalového turnaje Mc Donald´s Cup konaného na hřišti TJ Sokol Božice. Přestože jsme obsadili poslední místo, je nutné si z každého zápasu vzít ponaučení do budoucích soutěží. Ponaučení nejen k fotbalové úrovni našich mladých fotbalistů, ale i k organizaci této soutěže. Uvítal bych lepší komunikaci mezi Asociací školních sportovních klubů a fotbalovým svazem, které zaštiťují celou soutěž. 
Termín zápasů pro starší žáky I. stupně je 29.4.2014 v 8.00 v Hrušovanech n/J. Věřím, že naše fotbalová úroveň bude vyšší a přinejmenším si udržíme zájem fanoušků. Děkuji. 
          (lan)







Žádné komentáře:

Okomentovat