úterý 23. února 2016

Fotohádanka: Z novější historie božických hasičů

Minulou fotografií jsme si připomněli osmdesátá léta v životě božických hasičů a tam někde zůstaneme i dnes. Jenom místo generace zasloužilých členů se fotografií vrátíme k výcviku a přípravě nastupující hasičské generace.


Vždycky je to o tom, že musí být někdo, kdo mládí vede a trénuje, a pak o těch, které činnost hasičů zaujme. Ať v podobě hasičského sportu a účasti v soutěžích, nebo v té běžné každodenní činnosti a jednou třeba v začlenění do zásahové jednotky.
Věřím, že se na snímku pozná řada bývalých mladých božických hasičů nebo je poznáme my čtenáři. A jejich vedoucího taky určitě nemusím představovat. Dodnes se na něj v Božicích s úctou vzpomíná.

                (lan)

5 komentářů:

  1. Vedoucí: Laďa Griebaum. Z kluků poznávám: Fanyn Chlubna, Petys, Jeník Kapaňa. Asi Marek Široký, Vlasta Šenkeřík a vepředu leží Carlos!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Možná je tam i další Vodák Pavel a možná i Mira Klíč?

    OdpovědětVymazat
  3. Stojící:Griembaum. Netusim. Mirek Klíč. Michal Balcarek.Franta Chlubna
    Klečící Patrik Jandasek. Radek Kapaña. Marek Široký .Pavel Vodak.Netusim.
    Ležící .:Moje maličkost Charli

    OdpovědětVymazat
  4. Tak jsme se posunuli o Michala Balcárka (bydlel na nádraží). Mám pocit, že vedle Pavla Vodáka je asi Vlastík Šenkeřík. A ten mezi vedoucím L. Griebaumem a Mirkem Klíčem by mohl být Pavel Hříbek??? (lan)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak už máme všechny: Vedle Marka Širokého je Mirek Švancara a vedle něho Vlasta Šenkeřík. A nahoře vedle vedoucího Ladě Griebauma stojí Pavel Hříbek. (lan)

      Vymazat