neděle 14. srpna 2016

Do kraje kandiduje i další občan Božic

Pomalu ale jistě se mezi nás dostávají informace o kandidátkách do krajského zastupitelstva Jihomoravského kraje. Volby proběhnou za dva měsíce a tak se jim budeme taky průběžně věnovat. Kromě starosty Božic Karla Haly najdeme občana Božic také na společné kandidátce Zelených a Pirátů.


Je jím Bohuslav Bernard na společné kandidátce Zelených a Pirátů. Na kandidátní listině je uvedeno:
Bohuslav Bernard, 43 let, Božice, jednatel společnosti, Strana zelených.
Pravděpodobnost zvolení B. Bernarda není asi vysoká, neboť se na kandidátní listině nachází až na 67. místě z 69. Důležitá však nesporně je a třeba pro řadu voličů bude účast božického kandidáta zajímavá.
B. Bernarda určitě všichni znáte, protože stojí za projektem výsadby stromů Alej života, je aktivním členem kulturní komise a stojí za vydáváním Božického zpravodaje.






1 komentář:

  1. No mně tedy stačí pohled na výše uvedenou fotografii a hlavně, když tam vidím Drápalovou, která se pořád někde angažuje a hlavně se chce neustále někde uchytit. Znám ji dlouhá léta, když začínala svůj "politický" život tím, že neustále chodila obtěžovat s něčím na Magistrát a hlavně vždy měla nějaké připomínky proti, které se projednávali v Zastupitelstvu města Brna. Prostě žádná kvalita. (me)

    OdpovědětVymazat