čtvrtek 11. srpna 2016

Volby 2016: Karel Hala za Starosty pro jižní Moravu

Na kandidátkách 11 volebních stran voleb do Zastupitelstva Jihomoravského kraje najdeme řadu známých osobností. Nás budou zajímat ti, kteří mají nějaký vztah k Božicím, ke Znojemsku nebo jsou výraznými osobnostmi jižní Moravy. Nemůže začít jinak, než profilem božického starosty Karla Haly, kterého najdeme na kandidátce sdružení Starostové pro jižní Moravu, která je jihomoravskou mutací celostátního hnutí Starostové a nezávislí (STAN), které vede starosta Suché Lozi a poslanec Petr Gazdík.


 Velmi sympatická kandidátka tohoto sdružení má nepochybně šanci ve volbách uspět a proniknout tak do jihomoravského zastupitelstva. Kandidátku vede kandidát na post jihomoravského hejtmana Martin Maleček, starosta městské části Brno-sever.
Z kandidátů ze Znojemska je na 8. místě znojemský zastupitel Jiří Kacetl, kterého jsme mohli předloni potkat i v Božicích na besedě o historii železnice na Znojemsku. Karel Hala je na 17. místě a na 24. místě najdeme starostu městyse Višňové Vladimíra Korka. Na 57. místě pak kandiduje Milan Sedlačík, starosta Čejkovic.
Kdo ještě není rozhodnut, koho volit, má v rukách v podobě kandidátky Starostové pro jižní Moravu velmi dobrou kartu.

           (lan)



Žádné komentáře:

Okomentovat