pátek 19. srpna 2016

Fotbal: Chystáme se na Krumlov. Už v sobotu! (akt.19.8.)

Celý týden se poctivě připravujeme na sobotní duel s béčkem Moravského Krumlova. Jak úterní, tak čtvrteční tréninky jsou hráči brány vážně a třeba včera bylo na tréninku 13 hráčů!
Zápas: TJ Sokol Božice - FC Mor. Krumlov B  So 20.8.2016  16:30 h, R: Neužil - Reschovský, Krainer.
Možná si řada z vás vzpomene na jeden z nejhezčích zápasů jara 2015/2016, kdy jsme doma vedli nad béčkem Mor. Krumlova už 3:1, abychom ve vypjatém závěru ubránili remízu 3:3. Nový ročník jsme začali docela rozdílně a tak bude určitě hodně zajímavé sledovat, jak to v sobotu 20.8.2016 dopadne.

Na premiérový zápas nového ročníku chystáme i hřiště. Je zavlažené a právě se seče - viz Karel Kučera v nové roli. A dík patří i Mirkovi, že nám nezištně zapůjčil svůj traktůrek, když ten obecní opět klekl a je v servisu!








Podle Víkendového zpravodaje OFS viděli domácí pořadatelé oba minulé zápasy takto:

Mor. Krumlov B-FK Znojmo B 0:4 (0:2). Domácí své příznivce výkonem zklamali, na svého soupeře vůbec nestačili. Hosté se prezentovali dobrým fotbalem a konečný výsledek je pro rezervu Krumlova ještě milosrdný. První branku dal ve 27. minutě Petr Németh, vedení navyšoval z nařízené penalty Daniel Černý. Po přestávce se podruhé prosadil Petr Németh a konečnou podobu zápasu stanovil v 90. minutě Josef Karban.

Sestava FC Mor. Krumlov B:



Únanov-Božice 1:2 (0:1). Domácím se už tradičně nedaří vstup do podzimní části. Přestože bylo utkání vyrovnané, i tentokrát si první body za vítězství odvezli hosté. Skóre otevřel ve 25. minutě božický Jandásek a za tohoto stavu se odcházelo na přestávku. Ve druhém poločase Únanovští usilovali o změnu a to se jim povedlo v 68. minutě, kdy se mezi tyče trefil Holub. O deset minut později však Švejdík zaznamenal rozhodující branku.

Sestava TJ Sokol Božice:


Žádné komentáře:

Okomentovat