pátek 2. března 2018

Další nehoda na silnici Čejkovice - Břežany

Ta silnice je snad zakletá a kromě vyhaslých životů zde došla i k mnoha vážným nehodám. To, že tam kdysi v takovém podobném počasí, jaké se chystá právě dnes, skončil můj tehdejší pracovní kolega v příkopě u mostku na namrzlé vozovce, je jen nepatrný střípek mnoha tragédií, které zasáhly i božické rodiny.


Ta poslední nehoda se stala včera a v policejním hlášení se o ní píše toto: O půl jedenácté v noci na dnešek došlo k havárii osobního vozu VW Passat. Auto řídila pětatřicetiletá žena ze Znojemska. 
Na silnici mezi obcemi Čejkovice a Břežany se zřejmě nevěnovala plně řízení. Vjela do příkopu, narazila do směrového sloupku a potom i do vzrostlého stromu. Podle prvotních informací utrpěla těžké zranění. Byla převezena do nemocnice v Brně. Dechovou zkoušku na zjištění požití alkoholu před jízdou na místě neprovedla a z toho důvodu jí byla v nemocnici odebrána krev. Způsobená hmotná škoda je asi dvacet tisíc korun. Přesná příčina a míra zavinění je předmětem dalšího šetření.  

Kdo tudy jezdíme, víme, že ta silnice láká k vysoké rychlosti a každý řidič už si to určitě vyzkoušel. Jenom to počasí, jenom to počasí .....

              (lan)

1 komentář:

  1. Aspoň ze paní někdo poskykl první pomoc.sice nevím kdo byl první u této situace ale je za potrebi poděkovat zachranci

    OdpovědětVymazat