čtvrtek 29. března 2018

Poslední příprava "B" vítězně. V neděli do Lechovic!

Božická Benfika si pozvala k poslední přípravě Slavii Hluboké Mašůvky a bez větších problémů zvítězila. Důležitější bylo, že se rozehráli naši hráči a že odcházeli po zápase spokojení a s úsměvem.
Příprava: Božice B - Hluboké Mašůvky 3:1 (2:0). Naše branky: 2x Vrbič, 1x Špáca


Základem naší hry byl perfektní Kamil na stoperu. Pro ostatní to bylo velmi povzbuzující a tak hráli v pohodě. Nejpříjemnějším dojmem pak byl výkon Zdenála Klimeše, který byl i po zápase ve výborném rozpoložení. A tak to má být! :-)
Naši vedoucí branku dal Vrbič. Byla to haluz, ale i ta se počítá ...............
Nejhezčí akcí zápasu byla ta, kterou založil Kamil, poslal krásný pas Zdenálovi Klimešovi, ten zkušeně zasekl, potáhl, odcentroval a náš střelec Vrbič zvýšil na 2:0. Vrbič včera nemohl nastoupit za "A", tak přijel dnes a hrál za "B"! Toho si ceníme. Palec nahoru!!!

Do druhé půlky vystřídal Honzu v bráně Laďa Sedláček. Snažil se snažil, ale jeden centr podcenil, ruce vztáhl k nebi - ale míč mu propadl do branky!

Pak jsme předvedli sérii spálených šancí, ať už to byl několikrát Vrbič nebo taky další "áčkař" Karlík! I volej Honzy Sz. volal po gólu....!!!!!!!! Nakonec to byl Špáca, který ztvrdil naše vítězství v poměru 3:1 a v chladném větrném počasí se všichni odebrali do tepla.

První jarní mistrovský zápas IV.C:
NE 1.1.2018 Lechovice - Božice B, 15:30 h
         (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat