neděle 16. září 2018

Zbytečně ztracené dva body

Přijeli jsme zpátky do Božic tak trochu otrávení. Když už dal Adam v 83' vedoucí gól, spadla z nás deka a velice jsme se v pěkném štítarském areálu radovali.               
Fotbal III.A tř.: Štítary - Božice A 2:2 (0:0). Obě naše branky dal Adam Švejda. 

Chybělo nám dneska moc hráčů. Nejen Lovec a Karlík,ale i oba Lukášové, Pavel, taky zdravotně indisponovaný Pumpido. Bohužel, bylo to na všech postech až moc znát.
Podstatné v tomto utkaní bylo ale především to, že jsme neproměnili gólovky a tutovky (Lopík, Honza K.). Vyrovnávací gól domácích minutu před koncem pak byl důsledkem našich chyb a nikoho jiného! Chtěli jsme tři body a vezeme jen jeden!!! Co dodat?

Marné zteče štítarské branky si prohlédněte ve fotoreportáži z prvního poločasu. Dlouho jsme se rozehrávali a hledali recept, jak se dostat do výhodné střelecké pozice. Ani ty největší příležitosti jsme však v branku neproměnili. Třeba tu, co měl Honza K. v 37´! Taky Roman několikrát pálil a šance měl i Lopík. Vidět byl i Vrbič a Džamp.






























Druhou půlku jsme po "rozboru" v šatně zahájili velmi nátlakovou hrou, kterou už ve 46´ korunoval ukázkovou hlavičkou Adam a my jsme se tak ujali zaslouženého vedení 0:1
V nátlaku jsme pokračovali ("chce to ještě jeden gól a půjdou do kolen"), ale příliš otevřenou hrou jsme taky dokázali vyrobit chyby vzadu (gólovka "11" v 72´) a po jedné takové "couvačce" domácí v 77´ povedenou střelou z šestnáctky vyrovnali na 1:1.
Šance Romana, Žapa, Vrbiče a hlavně Lopíkova tyč v 66´ zůstaly neproměněny. Diskutabilní byl zákrok štítarského gološe na Vrbiče (gólman šel do střetu nohama) v 67´. Po štítarském vyrovnání jsme vystřídali (Ludwa místo Messiho) a pokračovali v útočné hře. Po faulu na Žapíka nedaleko pravého praporku kopal v 83´ sám faulovaný standardku. Na míč si naběhl Adam a hlavou nás znovu vrátil do vedení, tentokrát 1:2! 
Bouřlivě jsme oslavovali a věřili, že tři body jsou naše. Zbytečně jsme však i poté pokračovali v nátlakové hře, při posledním domácím protiútoku nás najednou bylo málo a v nastalém zmatku se k míči odraženému od tyče dostal domácí útočník a srovnal na 2:2.

Vyrovnání a ztrátu bodů jsme nesli těžce ...

             (lan)




























































5 komentářů:

  1. Jsme naštvaní! Všichni! Co s tím?
    Mužstvo, které chce pomýšlet na postup, jedno z jaké soutěže, musí mít kádr stabilizovaný! V našem případě jsme dnes museli udělat hodně změn oproti optimální sestavě.
    Nejsme profíci a musíme tolerovat různé okolnosti, možnosti a důvody ..
    Osobně děkuji všem klukům, kteří vždy přijdou a chtějí se prát za úspěch Božic!

    OdpovědětVymazat
  2. Já osobně si myslím ze bych to neviděl tak černě, každý tým s kterým budeme hrát tak na nás bude chtít ukázat vše co umí, jsme hrozba a týmy to vědí, máme kvalitní tým a dnes byl kvalitní taky jen jak už to bývá nebylo štěstí, ale jsme takový tým ze se umíme poučit a další zapas uděláme zase vše proto aby ochoze byly spokojené, všichni víte i Vy Pane Nevrkla ze do toho dáváme vše a snažíme se a to ze nám budete nadávat tak jak Ivan a tak, tak to nám nepomůže, stujte při nás víte ze kvality máme, nejsme stroje víme ze musíme postoupit a to ze musíme některým hráčům moc nepomáhá, já za mě řeknu ze mě se zapas moc líbil bylo tam nasazení chtěli jsme Adam výborný Jura výborný proste se to stesticko obrátilo nemůžeme každý zapas vyhrávat 8:0 přijdou těžší zápasy ale my jsme připraveni a uděláme vše tak věřte společně s nami a podpořte nás Oleee Bozice

    OdpovědětVymazat
  3. Dopsal jsem ráno report a dal tam fotografie, které jasně dokládají, že nám to štěstíčko doopravdy tentokrát nepřálo. A neviděl bych to ani tak černě, pokud jde o nás fanoušky. Kdyby nás ten fotbal nezajímal a netěšil, tak v sobotu odpoledne nepojedeme skoro sto kilometrů (tam a zpátky), abychom vás nepovzbudili. Nějaký nepříjemný "hlas" ulítne vám hráčům i nám fanouškům, ale to se v emocích stane. Ztracené body to jsou a my víme, že po nás (a po Chvalovicích) všechny mančafty půjdou. Na to se musíme připravit. A jak píše Míša: Oléééé Božice!

    OdpovědětVymazat
  4. Mrzí mě, že nemůžu fandit osobně, tak píši z nemocniční postele... Věřím, že to hoši dáte... Jsme přeci jeden tým :-) Fanynka Bohunka

    OdpovědětVymazat
  5. Božické fanynky byly s námi včera jenom dvě, ale nedaly se! :-))) Pro Štítary je fotbal jediná kultura, diváků bylo dost, byli dost hlasití a my se museli bránit - samozřejmě slovně!!! :-)))

    OdpovědětVymazat