sobota 26. ledna 2019

Několik dopravních lapsů v Božicích

Nejen kontakt dvou vozidel na lesní křižovatce do Zámlýní, o němž jsem psal ve čtvrtek, ale i další dopravní nehody máme za sebou v Božicích. Z nich asi nejvážnější je přeražení sloupku silničního zrcadla u božické kapličky-zvoničky. Stalo se už před 14 dny o půl čtvrté ráno.


Jeden mladý božický řidič jedoucí od Kolonky na Čejkovice rozpálil svoje vozidlo tak moc, že jej zatáčka u božické Jednoty vynesla až na druhou stranu, minul kanál na rohu křižovatky u Pajerových  před Pajerovým, minul nedávno opravenou studnu u kapličky a přerazil kovový sloupek i se zrcadlem a zastavil se až o betonový květináč před Horáčkovým.
Hrozivě vypadající nehoda tak nakonec skončila "jen" materiální škodou. Šok okolobydlících a štěstí v neštěstí uchránilo řidiče od tragičtějších následků. Dohru to samozřejmě bude mít policejním šetřením.

P.S. Stranou dalších informací ponechávám jinou nehodu, při níž řidička po smyku trefila hromadu kamenných kostek v ulici pod masnou a prorazila si vanu svého vozidla.
           (lan)











2 komentáře:

  1. Tak takového umělce už bych na silnici nepustil.

    OdpovědětVymazat
  2. Bohužel těch umělců je tady více.. Stačí když jsem u školy a vidím i slyším jak vyjíždí směr od benzinky na kruháč.. Že tam zrovna jdou děcka ze školy nezájem.. Však ono na každého dojde ale ať není nešťastných víc rodin.

    OdpovědětVymazat