pátek 13. listopadu 2020

Dnešní nehoda na mackovické křižovatce


Už to tady dlouho nebylo, ale zase ne tak dlouho, abychom byli překvapeni výjimečnou situací. Dnes odpoledne zde došlo opět k dopravní nehodě, jejíž bližší okolnosti však zatím neznám. Pouze info z FB Policejní hlídky.

 

Mackovicka krizovatka nehoda, slozky na miste, ridi kyvadlove

Z diskuze na FB:

Je to jedno z míst,kde se i já necítím moc bezpečně.Většina nehod z této křižovatky,je zpusobená nedobržděním vozidel na hlavní silnici do vozidel odbočujících převážně vlevo,protože většinou musí dát přednost,protijedoucím vozidlum a v tu dobu dochází většínou,právě k nedobrždění ostatních vozidel.To samé nebezpečí číhá i na Bantické křižovatce.Já osobně když vidím,před sebou jet vozidlo,které se rozhodne k odbočování vlevo i vpravo,zapnu radši waringy a sleduji i situaci ve zpětném zrcátku.Je lepší se aspon trochu chránit,než tam takhle blbě dopadnout.Je jen velká škoda,že tyhle dvě křižovatky nemají odbočovací pruhy.Někdy je to tam opravdu,jak ruská ruleta.

1 komentář:

  1. Dvě nehody se staly v sobotu večer a v noci. Jedna před 21 h u letiště v Miroslavi (zaklíněnou osobu po nárazu do stromu vyprostili HZS M.K. a Pohořelice) a druhá před půlnocí u Lechovic (zraněná osoba v péči ZZS).

    OdpovědětVymazat