neděle 22. srpna 2021

Božice/Břežany B body nepřivezly, ale nezklamaly (dopl.)


 Naše Béčko se vypravilo v neděli do Jaroslavic. Početný tým, v němž se objevila i řada hráčů z lavičky A, však na tým domácích Jaroslavic B nestačil. Utkání jsem neviděl, takže si rád nechám nějaké podrobnosti doplnit v diskuzi.

IV. C: Jaroslavice B - Božice/Břežany B 5:3 (2:1). Naše branky: Lukáš Forman, Rostislav Procházka a Lukáš Hrobár


Na vedoucí branku domácích jsme sice odpověděli vyrovnávacím gólem, ale ještě do poločasu jsme jednou inkasovali. Druhá půlka nám nesedla a v 52´ jsme prohrávali už 4:1. Těsně před koncem jsme pak korigovali na 5:3.

Získal jsem dnes informace, že zápas byl docela pohledný a fotbalový a že ten střelecký obrázek tak docela neodpovídal průběhu hry. Měli jsme trošku smůly, nastřelili jsme břevno (nebo tyč?) a spíš jsme zaplatili daň za menší rozehranost gólmana. Na druhou stranu právě on se po delší přestávce do brány vrací, má chuť do hry, poctivě trénuje a bylo by jenom dobře, aby se chytil.

Nastoupil taky Honza Bartl. Určitě by bylo dobré využít jeho schopností i v útoku. Když si vzpomenu na jeho souhru s Honzou Lukášem v pohárovém utkání, tak tam vidím velký potenciál.

No a největším potěšením byla plná lavička. A to prý ještě v Břežanech dřímá jeden výborný fotbalista, který zatím v aktuální sezoně do hry nezasáhl.... Tak uvidíme.




Žádné komentáře:

Okomentovat