neděle 8. srpna 2021

Fotbal: Za dobrotu na žebrotu


 Co psát po nepovedeném utkání? Že všechno mohlo být jinak? No, mohlo, ale ... nebylo nám dneska shůry dáno, a tak to dopadlo tak, jak to dopadlo. Věříme, že jsme si vybrali svou slabší chvilku a odteď už to bude jenom lepší a lepší.

OP: Božice A - Znojmo B 1:3 (0:1). Na 1:1 vyrovnával Honza Kudlička



Ve výrazně oslabené sestavě jsme se dneska vlastně nemohli proti znojemským dorostencům ani pořádně chytit. Jenom posledních deset minut první půle bylo dívatelných. Jinak to bylo trápení a marnost nad marnost.

Nešly nám ani standardky a že jsme třeba v rozmezí mezi 36´- 43´ kopali hned čtyři a mezi 74´- 78´tři!

Naši vyrovnávací branku dal správně kopnutým lobem z velké vzdálenosti Honza Kudlička a ukázal, kudy by i v oslabené sestavě mohla vést cesta. Bohužel následníky nenašel....

Citelně chyběl střelec Žanek, ještě dneska distancovaný Kamil, chlapi, co museli do práce (Roman, Pavel, Lukáš), a taky všichni zranění (Karlík, Evžen, Jura, Prochy ...).

Ani to pivo nám pozápase moc nejelo.... Ale za týden do Hrádku samozřejmě vyrazíme v plné zbroji a bojovně naladěni. Zvlášť když Hrádek dneska vyhrál v Hostěradicích!


P.S. Všichni do jednoho lamentovali nad tím, že jsme souhlasili s přesunem utkání ze soboty na neděli. Já nevím, jestli to byla ta hlavní příčina. Mně už během zápasu přistál v hlavě titulek Za dobrotu na žebrotu, a ten tomu taky tak trochu odpovídá....


Na facebooku bude ukázka z jedné naší akce na videu.

                                                (lan)



1 komentář:

  1. Co vám fanouškům k tomu napsat...?
    Mně osobně mrzí přístup některých hráčů, neobjektivní náhled fanoušků,kteří když si koupí vstupenku, tak mají právo říkat a myslet si cokoliv.
    Dnes bych se podíval spíše na rozdíl ve výchově mládeže. A ten byl nejmarkantnejsi!
    V naší sestavě většinou starší hráči, navíc tací, kteří neprosli rukama kvalitních trenérů mládeže a nevědíc, kde a jak se na kterých postech v sestavě pohybovat(tohle se snažíme odstraňovat u našich hráčů v dospělosti,tudíž nyní) .
    Proti tomu mladí hráči, kteří jsou od svých prvních krůčků, vedeni solidními trenéry a vědí co s míčem, kde se kdy pohybovat a hlavně mít pokoru a mít rádi fotbal!
    Přes tohle všechno je to sport a já jim svolil k zápasu dnes, protože soupeř měl včera 3 týmy v soutěžních zápasech dorostu a mužů v krajské soutěži. My byli vloni v podstatě vítěz okresu a tudíž adept na postup do kraje. Nevidím důvod se vymlouvat na to, že soupeř mohl být včera oslaben. Dnes jsme byli oslabeni my a i přes to jsme s dnešní sestavou sahali po bodech...
    Kluci co dnes nastoupili odevzdali téměř své maximum. Jen je holt potřeba pořád pracovat a zkvalitnovat se.
    Hlavně se zamyslet nad prací s mládeží... ale to až příště.
    Jura

    OdpovědětVymazat