sobota 7. srpna 2021

Fotbal: Upozornění pořadatelů nedělního zápasu


 Podivné vládní nařízení omezuje účast sportovců i diváků na fotbalových (a nejen fotbalových) utkáních. Pořadatelé jsou nařízením vyzváni, aby na hřiště při mistrovských zápasech vpustili pouze osoby očkované (je třeba prokázat se certifikátem), po prodělaném covidu (mít u sebe doklad o prodělání nemoci) nebo s negativním samotestem v platném časovém úseku. Prostě a jednoduše je to na palici!!!


              (lan)

P.S. Chtělo by se mi ještě napsat něco osobního, ale myslím, že všichni na vlastní kůži pociťujeme zmatečné nesmysly z dílny Babišovy vlády. Kde a pro koho platí nějaká omezení, nikdo pořádně neví. Už jenom zbývá, aby nám vláda omezila vstup do obchodů podle výše uvedeného nařízení pro pořádání sportovních a kulturních akcí!! :-(

Pořadatelé si říkají, že před volbami Babiš všechno uvolní, aby sbíral podporu. Běžný občan si však bude všechny ty přešlapy, nedodělky, nesmysly a další lapsy této vlády dobře pamatovat.

                                          (lan)

1 komentář:

  1. Já osobně bych se na všechny příkazy a nesmyslné nařízení nejradši a s chutí vykašlal!! Ale...
    V klidu přijďte fandit, dát si studené točené pivo, nebo limču, z udírny ochutnat od Krátkých klobásky a cigára a myslet na něco jiného!
    Zítra v 15:30 sraz!

    OdpovědětVymazat